Για το γόητρο η ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Για το γόητρο η ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα έχοντας αρκετά προβλήματα στην σύνθεση της

Ξεκινάνε σήμερα (18:00, Ertflix, Ert-Sports 4) οι μικροί τελικοί της Basket League με την ΑΕΚ να πηγαίνει στην Πάτρα να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα.

H Ένωση έχει μειονέκτημα έδρας και η σειρά θα κριθεί στις 3 νίκες, κάτι που ουσιαστικά εκτός από το γόητρο, δεν προσφέρει κάτι άλλο, αφού τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια έχουν τσεκαριστεί.

Μετά τις αναταράξεις που πέρασε η ΑΕΚ τις προηγούμενες ημέρες, θα κατέβει σε αυτό το ματς με σύνθεση ανάγκης και πολλές απουσίες. Ο κόουτς Αγγέλου δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Μέϊκον, Μόουζες και Μορέιρα που αποφάσισαν να απέχουν, τον Λάνγκφορντ που συνεχίζει την αποθεραπεία του και φυσικά τον Μάρκους Σλότερ που είναι εκτός της λίστας του πρωταθλήματος. Ίσως μετά από αρκετά καιρό να επιστρέψει ο Δημήτρης Μωραΐτης που έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τον τελευταίο καιρό.

Από την πλευρά του, ο κόουτς Γιατράς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ίσως προφυλάξει τον Τζεράι Γκραντ μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στην σειρά με το Λαύριο.

Θυμίζουμε ότι φέτος η ομάδα της Πάτρας έχει επικρατήσει και στους 2 αγώνες της κανονικής περιόδου, αρχικά στο ΟΑΚΑ με 75-82 και την τελευταία αγωνιστική στην Πάτρα με 80-78.


Διαιτητές στο σημερινό ματς, θα είναι οι Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας), Βασίλης Πιτσίλκας (Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας) και Νίκος Τζιοπάνος (Θεσσαλονίκης).

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X