ΑΕΚ: Με σύνθεση ανάγκης στους μικρούς τελικούς η Βασίλισσα

ΑΕΚ: Με σύνθεση ανάγκης στους μικρούς τελικούς η Βασίλισσα
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ετοιμάζει τα πλάνα του για τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πατρών

Μετά το περιπετειώδες Σαββατοκύριακο με όλες τις αναταράξεις που πέρασε η ΑΕΚ, μπαίνουμε στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς.

Τα παιχνίδια των μικρών τελικών είναι η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση που έχει η Ένωση για φέτος, πριν αρχίσει η αναδόμηση της ομάδας.

Το δεδομένο είναι ότι η ΑΕΚ θα κατέβει στα παιχνίδια των μικρών τελικών με σύνθεση ανάγκης. Όπως ενημερωθήκατε εχθές οι Μόουζες, Μέικον και Μορέιρα, παρόλο που δίνουν το παρών στις προπονήσεις για να βρίσκονται μαζί με την ομάδα, δεν μπαίνουν στο παρκέ για προπόνηση αφού δεν ικανοποιήθηκαν από τις προτάσεις του Μάκη Αγγελόπουλου. Έτσι αν δεν βρεθεί σύντομα λύση, που δεν είναι και πολύ πιθανό, θα εξετάσουν προτάσεις από ομάδες που ξεκινούν τα πλέι-οφ τώρα για να ολοκληρώσουν κάπου αλλού την σεζόν τους.

Ο Ματ Λοτζέσκι ενημέρωσε οτι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα αναχωρήσει για την Αμερική, ενώ και ο Κιθ Λάνγκφορντ συνεχίζει την αποθεραπεία στο πόδι του και η σεζόν για αυτόν έχει τελειώσει.

Έτσι, αυτοί που θα παίζουν με τον Προμηθέα, όποτε τελεσιδικήσουν οι ενστάσεις, είναι οι Έλληνες παίκτες της ομάδας που έδειξαν κατανόηση στις δυσκολίες και ο Γιόνας Ματσιούλις που είναι και ο πιο παλιός από τους ξένους της ΑΕΚ. Ουσιαστικό νόημα για αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει, πέρα από το γόητρο και μια μικρή διαφορά στο οικονομικό από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X