ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το Ευρωπαϊκό έφτασε στη Νέα Φιλαδέλφεια η οποία πήρε... φωτιά για τους μάγκες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι η Βασίλισσα της Ευρώπης στο χάντμπολ!

Υποδοχή ηρώων επιφύλαξε ο κόσμος στους μάγκες του Δημήτρη Δημητρούλια, την ομάδα που κατέκτησε το το EHF European Cup νωρίτερα χθες στη Χαλκίδα επικρατώντας της Ισταντς. Η προσπάθεια χρόνων για μια ευρωπαϊκή διάκριση για την ομαδάρα του Σταμάτη Παπασταμάτη, απέδωσε καρπούς.

Μετά τη δεύτερη νίκη επί της Ίσταντς στη Χαλκίδα, η αποστολή πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η παίκτες και κόσμος έγιναν ένα για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη τους επιτυχία. «ΑΕΚ σ’ αγαπώ, πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό», τραγουδούσαν οι φίλοι της «Ένωσης», με τους παίκτες να έχουν ανέβει στην οροφή του πούλμαν και να απολαμβάνουν το… πάρτι που είχε στηθεί. Μεγάλο σόου έδωσε ο Χρήστος Κεδέρης, ο Πάτρικ Λέμος, αλλά και φυσικά όλοι οι παίκτες του Δικεφάλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει ήδη πράξη τα… 2/3 του συνθήματος και απομένει η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος για να ολοκληρώσουν τη σεζόν με ένα ιστορικό τρεμπλ.

Εικόνες και VIDEO από τη Νέα Φιλαδέλφεια:


ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Κάηκε» η Νέα Φιλαδέλφεια στην υποδοχή της κούπας! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X