Όλη η Ελλάδα έκραξε Αυγενάκη και αναγκάστηκε να συγχαρεί την ΑΕΚ!

Όλη η Ελλάδα έκραξε Αυγενάκη και αναγκάστηκε να συγχαρεί την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Αφού απείλησε με κυρώσεις την ΑΕΚ, μετά από αρκετή ώρα ο Λευτέρης Αυγενάκης συνεχάρη το τμήμα χάντμπολ για το Ευρωπαϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξέχασε να συγχαρεί την ΑΕΚ για τον ευρωπαϊκό της θρίαμβο ο Λευτέρης Αυγενάκης, όμως με κάμποσο… κράξιμο το έκανε καθυστερημένα!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, σχολίασε την μη τήρηση των μέτρων στον τελικό της ΑΕΚ στο χάντμπολ, σημειώνοντας ότι επισύρουν συνέπειες, ξέχασε να δώσει συγχαρητήρια στην Ένωση για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

«Η ανύπαρκτη τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής & ασφάλειας, στον ευρωπαϊκό τελικό χάντμπολ στη Χαλκίδα, δεν περιποιεί τιμή στη διοργανώτρια ΑΕΚ & στον έχοντα την ευθύνη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για τη λήψη & εφαρμογή των μέτρων. Τέτοιες εικόνες δεν είναι αποδεκτές & επισύρουν συνέπειες» ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού στον λογαριασμό του στο twitter.

Η ανάρτηση αυτή, προκάλεσε έντονα σχόλια στο διαδίκτυο. Ο λόγος ήταν ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στη μη τήρηση των μέτρων στο κλειστό της Χαλκίδας, ξέχασε όμως, να δώσει συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Κάτι που έκανε περίπου 40 λεπτά αργότερα, όπου σε νέα ανάρτηση του τόνισε: «Πέρα από τα απαράδεκτα στους τομείς υγιεινής & ασφάλειας, με την μη τήρηση των πρωτοκόλλων στον ευρωπαϊκό τελικό στη Χαλκίδα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αξίζουν ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο χάντμπολ της ΑΕΚ για την κατάκτηση του EHF European Cup. Μπράβο σε όλους όσοι συνέβαλλαν».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X