Τάσος Τσατάλης: «Ούτε στην... Ελλάδα δεν στέκεται η σκευωρία κατά της ΑΕΚ!» (VIDEO)

Μελισσανίδης: «Περιμένουμε άμεσα τις υπογραφές της Περιφέρειας με την Ερασιτεχνική για να μπούμε στο γήπεδο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Τάσου Τσατάλη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη κιόλας ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης που κατηγορείται η ΑΕΚ, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ καταλαβαίνει κανείς πολλά γι’ αυτή την υπόθεση.

Τα θέματα που θέτουν οι ενστάσεις ακυρότητας της διαδικασίας, είναι τόσο εξωφρενικά προφανή, που δεν μένει κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Φυσικά ένα δικαστήριο του οποίου δύο μέλη έχουν την ευθύνη για την διαδικασία που ακολουθήθηκε στην διερεύνηση της υπόθεσης, προτεραιότητα θα έχει την αντιμετώπιση των ενστάσεων. Ωστόσο από τα στοιχεία που θα παρατεθούν για ενδεχόμενη απόρριψη της, επίσης πολλά πράγματα θα γίνουν ξεκάθαρα.

Ο Τάσος Τσατάλης εξηγεί γιατί ούτε στην… Ελλάδα δεν στέκεται η σκευωρία κατά της ΑΕΚ.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο του Τάσου Τσατάλη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X