ΑΕΚ: Ισοπαλία (1-1) για την Κ19 κόντρα στη Λάρισα

Εικόνες από το ματς της Κ19 ΑΕΚ-Λάρισα
Photo Credits: INTIME

Ισοπαλία για την ομάδα κ19 της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κ19 της ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λάρισα σε εντός έδρας αγώνα για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2020-21 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Αρτέμιδος.

Οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα ήταν κυρίαρχοι σε όλο τον αγώνα, πίεσαν στο πρώτο ημίχρονο και σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια σε προσπάθειες των Μανώλη Τσιόκρη και Μιχάλη Κοσίδη. Το γκολ ήρθε στο 64′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Ρουκουνάκη και σουτ του Κοσίδη που εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των αμυνομένων να διώξουν την μπάλα. Όμως η Λάρισα αξιοποίησε μία από τις λίγες καλές στιγμές της δύο λεπτά αργότερα και έφτασε στην ισοφάριση με τον Γιώργο Ζαχαράκη.

ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Κάτσικας (78′ Κανελλόπουλος) Κώτσιος, Αντωνόπουλος, Ματζουρανάκης, Τσιόκρης (88′ Καραγιαννίδης) Πάπα (64′ Χριστόπουλος) Ρουκουνάκης, Κορομηλάς, Τσαρούχας (88′ Πιτιλάκος) Κοσίδης.

ΑΕΛ (Αποστόλης Ευαγγέλου): Αντωνόπουλος, Αγγελούλης, Παπακωνσταντίνου, Χατζής, Τσέλα, Σούμπαση, Μεσκούρης, Μιλτιάδης, Ζαχαράκης, Δακτύλας, Κούκος (81′ Σταμάτης)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X