«Ο Μιλόγεβιτς φέρνει άμεσα μεταγραφή στην ΑΕΚ - Τσεκάρει Πλάνιτς και Λε Ταλέκ»

Καμπετσής: Κλείνει στην Γκεζτέπε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού
Photo Credits: INTIME

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα φέρει άμεσα μεταγραφή στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ανακοίνωση του για την ΑΕΚ έχει σηκώσει μανίκια και ψάχνει τους παίκτες με τους οποίους θα καλύψει τις «τρύπες» που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ολα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα κλείσει άμεσα κεντρικό αμυντικό – ηγέτη, με τους Σέρβους να υποστηρίζουν πως η πρώτη μεταγραφή που θα κάνει ο Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ θα είναι αυτή του αμυντικού, ή του αμυντικού χαφ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «sportske.net» αυτή θα είναι είτε ο Νταμιάν Λε Ταλέκ, ή ο Μπόγκνταν Πλάνιτς, τον οποίον όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr εξετάζει (ξανά) σοβαρά ο «Δικέφαλος».

«Ο Μιλόγεβιτς φέρνει αμυντικό στην ΑΕΚ»

«Η ΑΕΚ σκοπεύει να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν και να παλέψει με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο, αυτός είναι ο λόγος που προσέλαβε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στην Ελλάδα.

Ο Μιλόγεβιτς έχει ξεκινήσει να φτιάχνει την ομάδα της νέας χρονιάς και η πρώτη μεταγραφή θα μπορούσε να είναι ο Νταμιάν Λε Ταλέκ, αλλά δεν είναι η μόνη επιθυμία για την άμυνα.

Σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ η ΑΕΚ θα μπορούσε να φέρει τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, παίκτης της Μακάμπι Χάιφα, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες σtο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την πολιτική κατάσταση που υπάρχει στο Ισραήλ για να φέρει τον Σέρβο.

Ο Πλάνιτς ήταν επιθυμία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα μπορούσαν επιτέλους να συνεργαστούν, υπενθυμίζουμε ότι τον ήθελε ενώ ήταν ακόμα στον Ερυθρό Αστέρα», γράφει το δημοσίευμα, το οποίο υποστηρίζει πως «ο Μιλόγεβιτς φέρνει την πρώτη μεγάλη μεταγραφή στην ΑΕΚ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X