Ο Πλάνιτς ξανά στο τραπέζι για leader της άμυνας της ΑΕΚ!

Ο Πλάνιτς ξανά στο τραπέζι για leader της άμυνας της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται ξανά για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς που αγωνίζεται στην Μακάμπι Χάιφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εξετάζει (ξανά) σοβαρά την περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Η ΑΕΚ μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προχωρά πλέον στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της. Διότι έχει να κάνει πολλά και για αρκετές θέσεις το προσεχές διάστημα, μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της.

Η θέση του τερματοφύλακα και του στόπερ-ηγέτη είναι στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» επικαιρότητας. Και στην ΑΕΚ θα προτιμούσαν να τελειώσουν άμεσα αυτά τα δύο ζητήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr το όνομα του Μπόγκνταν Πλάνιτς επανήλθε δυναμικά. Και η ΑΕΚ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του. O 29χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός ήταν ο παίκτης που ήθελε ο Ιλια Ιβιτς τo καλοκαίρι του 2020, αλλά η ΑΕΚ δεν πήρε το ρίσκο να προχωρήσει στην απόκτηση του λόγω του μπλεξίματος με την Στεάουα Βουκουρεστίου και τις απειλές του ιδιότροπου ιδιοκτήτη της Τζίτζι Μπεκάλι που ζητούσε 10 εκατ.ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο. Ομως ο παίκτης κέρδισε αυτό που ήθελε.


Παίρνει πρωτάθλημα με την Μακάμπι Χάιφα

Και τελικά το ρίσκο αυτό το πήρε η Μακάμπι Χάιφα και τον απέκτησε ελεύθερο, όπου φέτος έχει αγωνιστεί σε 36 παιχνίδια με 4 γκολ και 1 ασίστ και είναι μία… ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Ισραήλ. Η ομάδα του είναι στο +2 μία αγωνιστική πριν το φινάλε με τον Σέρβο να την έχει πάρει από το χέρι.

Πέρυσι ο Σέρβος αμυντικός είχε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά την τριετία που φόρεσε τη φανέλα της ρουμανικής ομάδας, έχει ένα γκολ και τρεις ασίστ σε 92 αγώνες. Κατά το παρελθόν ο υψηλόσωμος στόπερ έχει φορέσει τη φανέλα των Ζλάτιμπορ, Σλόμπντα Ούζιτσε, Μπεζάνια, Μπέογκραντ, Ερυθρού Αστέρα και Βοϊβοντίνα.


Συμβόλαιο μέχρι το 2023

Ο ύψους 1.91μ. στόπερ από την Σερβία έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει διακαώς η Ενωση για την θέση του στόπερ. Η περίπτωση του Νταμιάν Ντα Σίλβα δεν προχώρησε τελικά, παρότι επενδύθηκαν πολλά, αφού ο Γάλλος κατέληξε στην Λιόν. Ο Πλάνιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και η Ενωση θα πρέπει να πληρώσει την Μακάμπι Χάιφα για να τον αποκτήσει, αφού ικανοποιήσει πρώτα τον ίδιο οικονομικά.

Δεδομένα όμως είναι απόφαση της ΠΑΕ να προχωρήσει σε απόκτηση πρωτοκλασάτου κεντρικού αμυντικού που θα κάνει τη διαφορά και θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους στόπερ να αναδειχθούν. Ετσι, ο Πλάνιτς είναι ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ και μένει να φανεί αν αποφασιστεί μετά τις συζητήσεις να προχωρήσει σε κίνηση για την αγορά του.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X