Ο «Υδραυλικός» της ΑΕΚ γίνεται 36: Νάτσο Σκόκο, χρόνια πολλά! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο «Υδραυλικός» της ΑΕΚ γίνεται 36: Νάτσο Σκόκο, χρόνια πολλά! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Γενέθλια έχει σήμερα ο Νάτσο Σκόκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεχωριστή μέρα η σημερινή για τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος κλείνει τα 36 του χρόνια.

Ο αγαπημένος «Υδραυλικός» παραμένει στις καρδιές των φίλων της ΑΕΚ και δύσκολα θα φύγει από κει, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γεννημένος στο Σάντα Φε της Αργεντινής, ο Ιγνάσιο «Νάτσο» Μαρτίν Σκόκο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ξεκίνησε την καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε ηλικία 19 ετών.

Στους Αργεντινούς αγωνίστηκε μέχρι το 2006, καταγράφοντας στο σύνολο 75 εμφανίσεις με απολογισμό 17 τέρματα, ενώ το 2004 κατάφεραν να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα. Στη συνέχεια, ο Σκόκο πήγε στο Μεξικό για λογαριασμό της Πούμας στην οποία αγωνίστηκε για 2 χρόνια (2006-2008), πριν έρθει στην ΑΕΚ.

Το 2008 ο Νάτσο Σκόκο πήρε τη μεγάλη απόφαση και ήρθε στην Ευρώπη για να αγωνιστεί με την ΑΕΚ. Στην Ένωση αγωνίστηκε για τρία μόλις χρόνια (2008 – 2011), ωστόσο κατάφερε σε αυτό το διάστημα να δεθεί με την ομάδα και να είναι μέχρι σήμερα, 10 χρόνια μετά την αποχώρησή του, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες των οπαδών.

Ο «Υδραυλικός» της ΑΕΚ γίνεται 36: Νάτσο Σκόκο, χρόνια πολλά! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Με τον «Δικέφαλο» στο στήθος, ο «υδραυλικός» όπως ήταν το παρατσούκλι του, χάρισε πολλές μαγικές στιγμές στους φίλους της ομάδας, σκοράροντας πανέμορφα τέρματα με σουτ μακριά από την περιοχή, αλλά και με όποιον άλλο τρόπο ήθελε. Στο σύνολο, ο Αργεντίνος αγωνίστηκε 120 φορές με την ΑΕΚ, βρίσκοντας δίχτυα 33 φορές, ενώ παράλληλα είχε μοιράσει και 29 ασίστ.

Ο «Υδραυλικός» της ΑΕΚ γίνεται 36: Νάτσο Σκόκο, χρόνια πολλά! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μετά την ΑΕΚ, ο Σκόκο άλλαξε ξανά Ήπειρο και πήγε Ασία και συγκεκριμένα στο Άμπου Ντάμπι για να αγωνιστεί στην Αλ-Αΐν, ωστόσο ούτε εκεί έμεινε για πολύ, καθώς το 2013 επέστρεψε στη γενέτειρά του και τη Νιούελς Ολντ Μπόις, ως δανεικός από τους Άραβες, ενώ στη συνέχεια δεν μακροημέρευσε σε καμία από τις ομάδες που πήγε (Ιντερνασιονάλ, Σάντερλαντ) και το 2015 επέστρεψε για ακόμη μια φορά στην πρώτη του ομάδα.

Ωστόσο, το τρίτο του πέρασμα από τη Νιούελς Ολντ Μπόις (2014-2017) δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στην τρίτη σεζόν, η ομάδα είχε οικονομικά θέματα και ο Σκόκο είχε μείνει απλήρωτος για αρκετό καιρό. Έτσι, η ΑΕΚ, που προσπαθούσε κατά καιρούς να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα, έκανε ακόμη μια απόπειρα εκμεταλλευόμενη την κατάσταση, αλλά τελικά ο Αργεντίνος επέλεξε την Ρίβερ Πλέιτ.

Ο «Υδραυλικός» της ΑΕΚ γίνεται 36: Νάτσο Σκόκο, χρόνια πολλά! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στη Ρίβερ Πλέιτ ο Σκόκο έκανε μερικά καταπληκτικά παιχνίδια, με το καλύτερο όλων να είναι κόντρα στη Χόρχε Βίλστερμαν, όπου σκόραρε πέντε φορές και η ομάδα του επικράτησε με σκορ 8-0. Τελικά, στην Ρίβερ Πλέιτ έμεινε για τρία χρόνια (2017-2020), ενώ πλέον έχει επιστρέψει για τέταρτη φορά στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Απολαύστε μαγικές στιγμές του Σκόκο, τιμής ένεκεν για την ημέρα των γενεθλίων του.

Χρόνια Πολλά «Υδραυλικέ»!


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X