Είναι τρελός ο αρχηγός

Είναι τρελός ο αρχηγός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκείνο το καταραμένο απόγευμα του Οκτώβρη, η ΑΕΚ και ο αρχηγός της, ήταν μόνοι τους, στο αφιλόξενο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Από εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια του Πέτρου Μάνταλου. Και έληξε, έμεινε οριστικά στο παρελθόν, εκεί που έπρεπε και όπως έπρεπε. Μπροστά σε 70χιλιάδες κόσμο και με την ΑΕΚ πρωταθλήτρια. Ο Μάνταλος εδώ και περίπου 1,5 μήνα, είχε μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Το πόδι του ήταν καλά. Το ένιωθε και καλά. Και μπορεί ο στόχος να ήταν να προλάβει το τελευταίο ματς και τον τελικό του κυπέλλου. Όμως αισθανόταν πως μπορούσε να φωνάξει παρών στο “προσκλητήριο” του Χιμένεθ, ήδη από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Εξ ου και μπήκε στην αποστολή.

Μάλιστα ήταν έτοιμος για να μπει και στο γήπεδο και να πάρει ξανά αγωνιστικά λεπτά. Αυτό είχε πει στον Χιμένεθ ο Μάνταλος πριν το ματς, αυτό του είπε και όταν ο τεχνικός της ΑΕΚ κλήθηκε να αποφασίσει για την τρίτη αλλαγή. Και αφού ο Ισπανός τεχνικός είδε τον αρχηγό του έτοιμο και αποφασισμένο, τον έριξε στο παιχνίδι. Για να πάρει και την ψυχολογική ώθηση, απ’ αυτό το ανεπανάληπτο standing ovation. Πλέον ο Μάνταλος θα φορτσάρει όλο και περισσότερο. Και με τον Απόλλωνα στο ματς της φιέστας, ενδεχομένως να παίξει ακόμα και βασικός. Για να βάλει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, πριν καν το φινάλε της φετινής σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X