Δυνατά για το "μπαμ" με Κόρδοβα

Αυτός είναι ο Κόρδοβα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Κόρδοβα είναι αυτή τη στιγμή ένας εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων της ΑΕΚ, με την Ένωση να “δουλεύει” την υπόθεση του 19χρονου Βενεζουελάνου ακραίου, που αγωνίζεται και στην κορυφή της επίθεσης, εδώ και αρκετό καιρό.

Ο «Πάνθηρας», όπως τον αποκαλούν στην Βενεζουέλα, είναι μια σαφέστατα πολύ δύσκολη περίπτωση, την οποία όμως η «Ένωση» θα παλέψει. Προχωρώντας για να πυροδοτήσει τη «βόμβα» και να φέρει στην Ελλάδα ένα «διαμάντι» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που κυνηγούν ομάδες όπως η Στουτγκάρδη, η Βαλένθια, η Λας Πάλμας, η Άτλας από το Μεξικό και πάρα πολλές ακόμα! Η ΑΕΚ λοιπόν παλεύει την περίπτωση του Κόρδοβα και συνεχίζει τις επαφές με τον ατζέντη του, έχοντας μάλιστα ως… σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια και τον Αλάιν Μπαρόχα! Τον πρώην τερματοφύλακά της και συμπατριώτη του Κόρδοβα, ο οποίος έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στον «Πάνθηρα» για την ΑΕΚ και τη χώρα μας.

Το ζήτημα με την υπόθεση του Κόρδοβα, είναι πως το καθεστώς των δικαιωμάτων του παίκτη, δείχνει κάπως μπερδεμένο. Μιας και σύμφωνα με μανατζερικές πηγές, τα δικαιώματά του ανήκουν στο γραφείο που τον εκπροσωπεί, το οποίο φαίνεται σε πρώτη φάση να ζητά περίπου ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, διατηρώντας παράλληλα το 20%! Αυτό, σε συνδυασμό με τον ισχυρό ανταγωνισμό που υπάρχει γύρω από το «διαμάντι» της Βενεζουέλας, καθιστά την υπόθεση δύσκολη. Όχι όμως και απίθανη, ειδικά από τη στιγμή που στην ΑΕΚ, έχουν πάρει απόφαση να κινηθούν δυναμικά, για το μεγάλο «μπαμ» με τον 19χρονο άσο, που «μάγεψε» όλους τους σκάουτερς, στο πρόσφατο Παγκόσμιο U20 με την Βενεζουέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X