Το πιο βροντερό "παρών"

Το πιο βροντερό "παρών"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δυνατότητες και πόσα μπορεί να κάνει ο Κώστας Γαλανόπουλος, είχαν φανεί ήδη από την καλοκαιρινή προετοιμασία στο Κίελτσε. Τότε που “κατάπιε” όλους τους άλλους χαφ, κέρδισε θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ και μάλιστα ανέβηκε και τρίτος στην… ιεραρχία πίσω από τον Σιμόες και τον Γιόχανσον. Επίσης το πόσο σύντομα θα διεκδικούσε κάτι πολύ περισσότερο σ’ αυτή την… ιεραρχία, το έδειχνε καθημερινά στις προπονήσεις στα Σπάτα, αλλά και ακόμα πιο πειστικά, στο ματς με τον Πλατανιά που μπήκε ως αλλαγή. Όμως το πιο ηχηρό μήνυμα για μπορεί να περιμένει η ΑΕΚ απ’ αυτόν, ο μικρός το έστειλε στο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα. Και ας μην συνοδεύτηκε από νίκη.

Ο Γαλανόπουλος έδειξε στο πρώτο του 90λεπτο για το πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ, πως είναι ένα χαφ με τεράστιες δυνατότητες. Με πνευμόνια, με τσαμπουκά, με τσαγανό και με ταχύτητα στο παιχνίδι του. Προφανώς και έχει πολλά ακόμα να βελτιώσει και να φτιάξει. Τις κάθετες πάσες του, τα τελειώματα του. Ωστόσο έδειξε ήδη από το πρώτο του παιχνίδι στη βασική ενδεκάδα, πως έχει όλα τα προσόντα για να δικαιώσει εκείνους μέσα στην ΑΕΚ, που υποστηρίζουν πως μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.

Πάντως ο ίδιος ο μικρός, δεν απόλαυσε καθόλου το ντεμπούτο του σε ματς πρωταθλήματος με την φανέλα της ΑΕΚ. Και ας ήταν μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή και ας συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση. Ο Γαλανόπουλος ήταν “σκασμένος” από την εξέλιξη του αγώνα και το γεγονός πως χάθηκε η νίκη. Το πήρε βαριά ο νεαρός μέσος και δεν μπορούσε να πιστέψει πως στράβωσε το παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X