Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ξάνθη: «Ντου» συγγενών ασθενούς με κορωνοϊό στο νοσοκομείο, απαίτησαν να τον πάρουν!

0

Σκηνές… φαρ ουέστ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με συγγενείς ασθενούς με κορονοϊό από τον Εχίνο να εισβάλλουν στη μονάδα Covid-19 και να απαιτούν να πάρουν τον άνθρωπό τους, ισχυριζόμενοι πως πάσχει από άλλη ασθένεια!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα xanthinea.gr, συγγενείς ασθενούς με κορονοϊό από τον Εχίνο εισέβαλαν στη μονάδα Covid-19 και απαίτησαν να πάρουν τον άνθρωπό τους, ισχυριζόμενοι πως πάσχει από άλλη ασθένεια!

Εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, ο εν λόγω ασθενής μεταφερόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο αντίστοιχο τμήμα κορονοϊού, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση, ενώ κλήθηκε μέχρι και η αστυνομία, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το φοβερό είναι ότι οι συγγενείς υπεβλήθησαν, τελικά, και αυτοί σε εξέταση για Covid-19, λόγω της έκθεσής τους στη μονάδα, ενώ τους ζητήθηκε να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό!

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα