Θετικά μηνύματα από ΕΕΑ, παράταση μια εβδομάδα

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέτασε χθες τον φάκελο της ΑΕΚ και υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα πάρει κανονικά την άδεια συμμετοχής

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα της αδειοδότησης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ που παρουσίασε χθες τον φάκελο της στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» και κυρίως ο πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου και ο τιμ μάνατζερ, Μάνος Μακρής έκαναν τεράστια προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα για να βάλουν σε μια σειρά όλα τα παλιά χρέη και να προχωρήσουν σε διακανονισμούς, κάτι που ήταν ξεκάθαρο πως εκτιμήθηκε από την Επιτροπή. Παρόλα αυτά δεν υπήρξε οριστική απόφαση μιας και εκκρεμεί ακόμα η τελική συμφωνία με τον πρώην παίκτη του «Δικεφάλου», Γιάννη Κυριακίδη. Η επιτροπή έδωσε μια εβδομάδα παράταση ουσιαστικά για να παρουσιάσει ο δικηγόρος του παίκτη κάποια έγγραφα  σχετικά με την συμφωνία με την ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι πως η περίπτωση του Κυριακίδη ήταν αυτή που  έχει δυσκολέψει περισσότερο τους ανθρώπους του «Δικεφάλου». Ο πρώην αθλητής αγωνίστηκε στην ομάδα την περίοδο 2007-8 και η αλήθεια είναι πως έχει κρατήσει πολύ επιφυλακτική στάση στις προτάσεις που του έχουν γίνει για διακανονισμό.  Όπως και να χει η διοίκηση θα κάνει το καθήκον της, κλείνοντας και την υπόθεση του συγκεκριμένου παίκτη όπως έκανε και πριν λίγες ημέρες με την περίπτωση του Κώστα Αρσενιάδη. Ο πρώην προπονητής επίσης είχε καταθέσει προσφυγή και ήρθε τελικά σε συμφωνία για διακανονισμό. Επίσης θετική ήταν η αντιμετώπιση όλων των ανθρώπων της επιτροπής που πραγματικά είδαν την προσπάθεια της ΑΕΚ για να κλείσει τις παλιές υποχρεώσεις της και να μπει υγιής στη νέα εποχή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *