Ομάδα επιπέδου …Volleyleague φτιάχνει η ΑΕΚ

Οι μεταγραφικές κινήσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ επιβεβαιώνουν πως η ΑΕΚ δεν στοχεύει απλά στην άνοδο αλλά κοιτάει την επόμενη ημέρα στην Α1!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ προχωράει… ακάθεκτη για την στελέχωση του ρόστερ της νέας χρονιάς. Οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις επιβεβαιώνουν έμπρακτα πως η «Ένωση» «χτίζει» μια ομάδα όχι μόνο για τη νέα σεζόν αλλά και για το μέλλον. Μια ομάδα που θα εξασφαλίσει άνετα την άνοδο στην Α1 αλλά και θα μπορεί να σταθεί επάξια στα μεγάλα σαλόνια. Η μεταγραφή της Μαρίας Νομικού δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης που ενισχύει το τμήμα με αθλήτριες επιπέδου Volleyleague. Εκτός από την Νομικού ωστόσο μεγάλες προσδοκίες υπάρχουν και από τις νεαρές Ράπτη και Διέλλα.

Η Μάρα Ράπτη αποτελεί ένα από τα πιο… hot ονόματα στο ελληνικό βόλεϊ τόσο λόγω της ηλικίας της (τον Οκτώβριο γίνεται 23), όσο και της ήδη μεγάλης εμπειρίας της. Η νέα ακραία της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί στην Volleyleague με τον Πορφύρα, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο «έβγαλε» μάτια με την φανέλα της Αρτέμιδος Κορυδαλλού. Μάλιστα, η μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν προστεθεί το γεγονός ότι αντίπαλος της «Ένωσης» ήταν ομάδα της πρώτης 4άδας της μεγάλης κατηγορίας.

Η Βασιλική Διάλλα με τη σειρά της έχει να επιδείξει μία εντυπωσιακή πορεία στο Μαρκόπουλο και την Volleyleague, με την ΑΕΚ να προσθέτει στο κέντρο της μία από τις πιο εξελίξιμες αθλήτριες στη συγκεκριμένη θέση, με σημαντικές παραστάσεις από υψηλό επίπεδο. Το γεγονός ότι απέρριψε και αυτή προτάσεις από την Volleyleague για την «Ένωση», αποδεικνύει και τον τρόπο προσέγγισης της αθλήτριας από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά και τους στόχος τόσο της ομάδας όσο και της νεαρής κεντρικού.

Παράλληλα, μπορεί και οι τρεις αθλήτριες να υπέγραψαν συμβόλαιο ενός έτους, ωστόσο έχουν γίνει και συζητήσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εφόσον η ΑΕΚ πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Volleyleague, θέλοντας να είναι προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Σε αυτές τις τρεις μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις, αν προστεθούν, η μεταγραφή της Έλενας Κουντουρά που αποτελεί μία εκ των κορυφαίων Ελληνίδων πασαδόρων, η ανανέωση της Αγγελικής Καββαδία που ήδη έχει αποδείξει τα διαπιστευτήριά της, αλλά και η μεταγραφή της Σπηλιωτοπούλου, την οποία άπαντες πιστεύουν πολύ, αντιλαμβάνεται κανείς ότι φέτος η ΑΕΚ δεν κοιτάει απλά την άνοδο αλλά την επόμενη ημέρα στη Volleyleague.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις της ανόδου της ΑΕΚ -Μπακοδήμος, Νομικού, Μπίσκου, Μπελιά, Καββαδία, Ράπτη!

Οι δηλώσεις των μελών της γυναικείας ομάδας βόλει της ΑΕΚ