Αποχή στην ΑΕΚ – Τους έκοψαν το ρεύμα, απειλές για έξωση!

Έρμαια των διαθέσεων των ανθρώπων της διοίκησης της ΑΕΚ παραμένουν οι απλήρωτες αθλήτριες, καθώς μετά τις διακοπές ρεύματος που δέχθηκαν, αλλά και τις απειλές με έξωση, χθες δεν έκαναν προπόνηση.

Στα όρια τους λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Volleyplanet έχουν φτάσει τις τελευταίες μέρες τα κορίτσια της “Ένωσης”, από την αδιαφορία των διοικούντων καθώς μετά το κομμένο ρεύμα στα σπίτια που μένουν, βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση στέγης και επίλυσης των προβλημάτων.

Όπως είναι λογικό το μυαλό πλέον των αθλητριών του Μανώλη Ρουμελιώτη, που έχουν να δούνε το “χρώμα του χρήματος” από τον περασμένο Οκτώβριο, δεν είναι στα αγωνιστικά τους καθήκοντα, αλλά να βρούνε μία στέγη να μείνουν και να μη γυρίζουν στους δρόμους, αφού τα χρέη δεν τους επιτρέπουν πλέον να μένουν χωρίς ρεύμα στα σπίτια τους, αν και κάποιες αθλήτριες αναγκάζονται και βάζουν από την τσέπη τους ή δανείζονται χρήματα για να το πληρώσουν ή να αποφύγουν την έξωση.

Ακόμη σοβαρότερο όμως είναι και το θέμα υγείας που αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ, καθώς οι αθλήτριες εδώ και καιρό κατεβαίνουν στους αγώνες και προσεύχονται να μην τραυματιστούν, αφού ξέρουν ότι δεν υπάρχει πρόνοια για αυτές ώστε να πάνε σε γιατρό, όπως εξάλλου και χρήματα για να κάνουν τις όποιες απαραίτητες εξετάσεις, αφού η χορηγία που υπάρχει και η συνεργασία με το ΙΑΣΩ τους καλύπτει κάποιες θεραπείες και οχι πχ μαγνητικές.

Η κατάσταση θυμίζει “καζάνι που βράζει”, αφού  οι αθλήτριες, που πλέον πέρα από το θέμα της φτώχιας, αντιμετωπίζουν και θέμα αξιοπρέπειας, με την κοροϊδία που αισθάνονται ότι υφίστανται. Αυτός είναι και ο λόγος που  απείχαν από την χθεσινή προπόνηση και δυστυχώς από πουθενά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια λύση, αφού παρά τις τιμωρίες, τα πρόστιμα της CEV και όλα όσα συμβαίνουν στην “Ένωση” δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί κανενός.

Πηγή: volleyplanet

Δείτε επίσης

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τις Μακεδόνες (VIDEO)

Παρακολουθείστε όλη την αναμέτρηση της ΑΕΚ