Αντιπροσωπεία του τμήματος βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ στο «Αρωματοπωλείον Αθηνών» (ΦΩΤΟ)

Οι αθλήτριες της «Ενωσης», Ιωάννα Εικοσιπεντίδου και Σεβαστή Μπανίκα, επισκέφθηκαν το χορηγό του τμήματος, «Αρωματοπωλείον Αθηνών»

Οι αθλήτριες του «Δικεφάλου», Ιωάννα Εικοσιπεντίδου και Σεβαστή Μπανίκα, επισκέφθηκαν το «Αρωματοπωλείον Αθηνών», που βρίσκεται στην Αθήνα (Ερμού 36), στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας του καταστήματος με την «Ένωση». Τα δύο κορίτσια, γνώρισαν από κοντά τα κορυφαία αρώματα που υπάρχουν όχι μόνο στην πρωτεύουσα, αλλά σε όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Τις βολεϊμπολίστριες της ΑΕΚ, υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Νίκος Γιαμπάνης, ο οποίος αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του για την πορεία της ομάδας και την πρόκρισή στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, ξενάγησε στον εξαιρετικής αισθητικής χώρο του «Αρωματοπωλείου Αθηνών». Οι αθλήτριες της «Ένωσης» έδειξαν ενθουσιασμένες με όσα είδαν, ενώ δεν έχασαν ευκαιρία για να γνωρίσουν πολλά από τα εκλεκτά αρώματα.

Φυσικά, ο κ. Γιαμπάνης φωτογραφήθηκε με τις Ιωάννα Εικοσιπεντίδου και Σεβαστή Μπανίκα, και εν συνεχεία κάλεσε μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλη την ομάδα στο κατάστημά του.

 

Δείτε επίσης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη φιλοξενία των Μακεδόνων

Με επίσημη ανακοίνωση της η ερασιτεχνική ΑΕΚ ευχαριστεί την διοίκηση των Μακεδόνων για την φιλοξενία τους