Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Super League: «Επιτυχημένη η κεντρική διαχείριση πινακίδων LED»

Πρώτο δείγμα θετικό

0

Επιτυχημένη κρίνεται από τη Super League η κεντρική διαχείριση πινακίδων LED, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της η διοργανώτρια Αρχή. Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στην ομοιόμορφη εικόνα των γηπέδων, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται και η ταυτόχρονη προβολή των διαφημιζουμένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά ήταν τα αποτελέσματα της κεντρικής διαχείρισης διαφημιστικών πινακίδων LED σta γήπεδα, τις δύο πρώτες αγωνιστικές ημέρες του Πρωταθλήματος Super League.

Η πρωτοβουλία αυτή της Super League, σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου διασυλλογικού πρωταθλήματος στην Ελλάδα, αποσκοπεί στην ομοιόμορφη εικόνα των γηπέδων.

Παράλληλα, η κεντρική διαχείριση διαφημιστικών πινακίδων LED διασφαλίζει ταυτόχρονα μεγάλη προβολή στις διαφημιζόμενες εταιρείες και έσοδα στις ομάδες της Super League.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα