Τελευταία Νέα

Μάγκικη ανατροπή μέσα στο σπίτι του Αρη (VIDEO)

Εβδομάδα ανατροπών διανύουμε και η ιστορία της ΑΕΚ είναι γεμάτη από τέτοιες στιγμές. Όπως αυτή που επιτεύχθηκε μία μέρα σαν σήμερα του 2006 μέσα στο Χαριλάου. Εκεί η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Αρη

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Εβδομάδα ανατροπών διανύουμε και η ιστορία της ΑΕΚ είναι γεμάτη από τέτοιες στιγμές. Όπως αυτή που επιτεύχθηκε μία μέρα σαν σήμερα του 2006 μέσα στο Χαριλάου. Εκεί η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Αρη και μολονότι βρέθηκε να χάνει μόλις από το 5’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει μεγάλη νίκη με 3-1.

Σημαντική συμβολή στην ανατροπή της ΑΕΚ είχε ο Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός, απέδειξε την ανωτερότητα του και κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα του ματς. Στο ημίχρονο έριξε στο ματς τους Σέζαρ και Λαγό. Ο Βραζιλιάνος ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα στην Ενωση με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, ενώ λίγο νωρίτερα ο Λυμπερόπουλος είχε ισοφαρίσει το ματς.

Ο Φερέρ έριξε και τον Χέτεμαϊ αντί του Εμερσον, κάνοντας ακόμα πιο επιθετική την ομάδα. Η ΑΕΚ κυριάρχησε απόλυτα και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της με το εμφατικό 3-1, που πέτυχε ο Καμπάνταης. Και όσες φορές απαιτήθηκε αμυντικά, ο μεγάλος Σορεντίνο ήταν εκεί για να κλείνει τα κενά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=»u7mCWPZipaI» width=»600″ height=»350″]

Δείτε επίσης

Ντόρτια με…αγάπη από τον Ρίμπο (VIDEO)

Είναι πασιφανές για όποιον βίωνε το ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία 20ετία, πως είχε επιβληθεί μια βαριά και σκληρή κόκκινη χούντα που σάρωνε τα πάντα