«Καθάρισε» ο Τάκης για το «κιτρινόμαυρο» μονότερμα (VIDEO)

Πόσες ευκαιρίες μπορεί να χάσει μια ομάδα ωσότου βρει τη λύση στο σκοράρισμα; Εάν αναφερόμαστε στην ΑΕΚ των μέσων της δεκαετίας του ’80, η απάντηση είναι πολλές

Πόσες ευκαιρίες μπορεί να χάσει μια ομάδα ωσότου βρει τη λύση στο σκοράρισμα; Εάν αναφερόμαστε στην ΑΕΚ των μέσων της δεκαετίας του ’80, η απάντηση είναι πολλές. Χαρακτηριστικές είναι οι δεκάδες κλασικές ευκαιρίες που έγιναν και χάθηκαν μια μέρα σαν σήμερα του 1987. Η Ενωση υποδέχθηκε την Λάρισα στο ΟΑΚΑ και δεν μπορούσε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα, μέχρι να λυτρώσει την κατάσταση ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος με την εντυπωσιακή ικανότητα που είχε από την άσπρη βούλα.

Ετσι και αλλιώς, ο Τάκαρος ήταν παίκτης με εντυπωσιακή ευστοχία από το σημείο του πέναλτι. Και όταν ο Δίντσικος γκρεμίστηκε μέσα στην περιοχή, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Είναι εντυπωσιακό πάντως πως απόντος Μαύρου, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βρει δίχτυα με τίποτα. Δίντσικος, Πατίκας, αλλά και ο Γιάνγιανιν έφταναν μέχρι την…πηγή, αλλά νερό δεν έπιναν μέχρι να καθαρίσει ο Καραγκιοζόπουλος.

 

 

Δείτε επίσης

Η μέρα που ο «κόμης» συμφώνησε με την ΑΕΚ, λίγο πριν κλείσει στην Μπαρτσελόνα! (VIDEO)

Η μεγάλη μεταγραφή των αρχών της δεκαετίας του '80 λεγόταν Μάρτον Εστερχάζι