Οι γιορτές ήταν πάντα «μαύρες» (VIDEO)

Η ΑΕΚ έκλεισε με γκέλα τη σεζόν, μένοντας στο 0-0 με τον Απόλλωνα και χάνοντας την κορυφή του πρωταθλήματος

Η ΑΕΚ έκλεισε με γκέλα τη σεζόν, μένοντας στο 0-0 με τον Απόλλωνα και χάνοντας την κορυφή του πρωταθλήματος. Βέβαια, αποτελεί σχεδόν παράδοση για την ΑΕΚ να κάνει γιορτές με μαύρο τρόπο. Να μη μπορεί να πάρει θετικά αποτελέσματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 1999. Η Ενωση υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκλεισε τη χρονιά με ήττα με 1-0.

Ηταν μια περίοδος γεμάτη ένταση, που είχε ξεκινήσει με όνειρα για το Τσάμπιονς Λιγκ και αναγέννηση με τον Τουμπάκοβιτς και ολοκληρωνόταν με απόσταση 15 βαθμών από την κορυφή και τον Σέρβο τεχνικό στην πόρτα της εξόδου. Εκείνες τις ημέρες, η ΑΕΚ περίμενε την έλευση του Μιχάλη Κωνσταντίνου, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ για τον Κύπριο φορ. Το γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Ναλιτζής, που δεν το πανηγύρισε, καθώς ήταν έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Ενωσης (το έκανε τελικά με καθυστέρηση ετών το 2002).

 

 

Δείτε επίσης

Από τα μεγαλύτερα εγκλήματα των ελληνικών γηπέδων

Η ΑΕΚ της περιόδου 1965-66 ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα, αλλά κατέκτησε μόνο το κύπελλο. Βέβαια, για να χάσει το πρωτάθλημα έπρεπε να συμβούν πράγματα και θαύματα. Με αποκορύφωμα τα αίσχη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟ στην Νέα Φιλαδέλφεια, μία μέρα σαν σήμερα του 1966