Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Πρώτη επιλαχούσα για μια θέση στη EuroLeague η Βίρτους Μπολόνια»

0

Σύμφωνα ωστόσο με την “AS” υπάρχει ένα ακόμη ενδεχόμενο, τουλάχιστον σε ότι αφορά την ιταλική ομάδα, να είναι παρούσα στην EuroLeague τη σεζόν 2020-21, αν ανοίξει θέση. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Το ρεπορτάζ αναφέρεται στον Παναθηναϊκό και στον ισχυρό άνδρα της ομάδας Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος στη χθεσινή (25/5) τηλεδιάσκεψη εξέφρασε τη διαφωνία του για τη διακοπή της διοργάνωσης από τη στιγμή που οι “πράσινοι” δεν έχουν εισπράξει τα προβλεπόμενα έσοδα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ανοίξει τα χαρτιά του στις 3 Ιουνίου και η αποχώρηση από τη EuroLeague είναι κάτι που εξετάζεται, πάντα όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, η Βίρτους συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη θέση του έχοντας ήδη καταθέσει φάκελο συμμετοχής στη διοργάνωση.

“Ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει ορισμένες αμφιβολίες. Αν και οι 18 ομάδες επιβεβαιώσουν την παρουσία τους τότε δεν θα έχουμε καμία τύχη. Ωστόσο ήδη έχουμε καταθέσει αίτηση σε περίπτωση που προκύψει κάποια θέση” υπογράμμισε αναφερόμενος στο θέμα ο διευθύνων σύμβουλος της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα