Τελευταία Νέα

Ζιντάν: «Ο Μπέιλ θα έφευγε, αλλά πλέον τον υπολογίζω»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε στροφή 180 μοιρών στην υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ

Η LaLiga κάνει σέντρα για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και τα μεταγραφικά θέματα συνεχίζουν ν’ απασχολούν την καθημερινότητα των «μερένγκες».

Ο Ζιντάν, όφειλε να προετοιμάσει την ομάδα του για την πρώτη αναμέτρηση με τη Θέλτα, είδε τους Χάμες και Μπέιλ να προπονούνται κανονικά και έκανε λόγο για ρόστερ στο οποίο βρίσκονται όσοι έχει θελήσει αλλά και όσοι είναι χαρούμενοι με την παρουσία τους στον σύλλογο!

«Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου. Έχω τους καλύτερους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επί τούτου. Πορεύομαι με ό,τι έχω. Έχω μιλήσει με τον άνθρωπο που είναι αρμόδιος για τις μεταγραφές κι αυτή τη στιγμή λέω ότι έχω τους παίκτες που θα ήθελα να έχω. Δεν μπορώ να μιλήσω για τους υπόλοιπους. Ξέρω πως όσοι βρίσκονται στην ομάδα μας, είναι χαρούμενοι» είπε ο «Ζιζού», που όταν ρωτήθηκε για τους Μπέιλ και Χάμες είχε να πει:

«Ο Χάμες είναι καλά, έτοιμος και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε στην ομάδα μας. Ο Μπέιλ ήταν να φύγει αλλά είναι μαζί μας ακόμα και τώρα. Τα πράγματα αλλάζουν και τον υπολογίζω κανονικά όπως τους υπόλοιπους. Έχει συμβόλαιο και είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδας μας, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Μακάρι όλοι να με δυσκολέψουν στις επιλογές μου για την 11άδα».

Δείτε επίσης

Επέλεξε την Μπάγερν Μονάχου ο Χάβερτς!

Ο Κάι Χάβερτζ έκανε την επιλογή του. Σύμφωνα με το Sky Germany, η Μπάγερν Μονάχου …