Ξένα ΜΜΕ για την απόλυση του Πογιέτ

Αίσθηση σε όλο τον κόσμο έκανε η απόλυση του Γκουστάβο Πογιέτ από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Αίσθηση σε όλο τον κόσμο έκανε η απόλυση του Γκουστάβο Πογιέτ από τον πάγκο της ΑΕΚ.
Ξένα δημοσιεύματα και ιστοσελίδες αναφέρθηκαν στο γεγονός, με την πλειοψηφία αυτών να σχολιάζει την απόφαση του Ουρουγουανού τεχνικού, να ανακοινώνει την αποχώρηση του το καλοκαίρι, μία μέρα πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου.

«lefigaro.fr»

lefigaro.fr
«Η ΑΕΚ απέλυσε τον Ουρουγουανό προπονητή, Γκουστάβο Πογιέτ, την Τρίτη, παραμονή του ημιτελικού με τον Ατρόμητο. Οι διοικούντες της ομάδας δεν εκτίμησαν ότι ο τεχνικός ανακοίνωσε στον Τύπο την αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν, χωρίς ο ίδιος να τους ενημερώσει».

«sportal.de»

sportal.de

«Οι έντεκα φορές πρωταθλητές Ελλάδος ΑΕΚ, απέλυσε τον προπονητή, Γκας Πογιέτ, την παραμονή του ημιτελικού. Ο σύλλογος ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανακοίνωση του 48χρονου, ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν».

«hbvl.be»

 

hbvl.be

« Την Τρίτη, ΑΕΚ απέλυσε τον Ουρουγουνό προπονητή, Γκουστάβο Πογιέτ. Αυτό συνέβη μια ημέρα πριν τον ημιτελικό του Ελληνικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο».

«marca.com»

marca

« Ο Ουρουγουανός προπονητής επιβεβαίωσε ότι δεν θα ανανεώσει  το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και θα μείνει ελεύθερος μετά τις 30 Ιουνίου. Ο Πογιέτ εντάχθηκε στο σύλλογο το Οκτώβριο του 2015. Με περίπου 65% αποτελεσματικότητα σε νίκες ανέβασε επίπεδο την ΑΕΚ και φαίνεται ότι τώρα θα επιδιώξει ένα υψηλότερο επίπεδο μετά την καλή του εικόνα στην Ελλάδα».

«eltelegrafo.com.ec»

eltegrafo.com.ec

« Την Τρίτη, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόλυση του Ουρουγουανού προπονητή, Γκουστάβο Πογιέτ, μια ημέρα πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Το διοικητικό συμβούλιο εμφανίστηκε δυσαρεστημένο με τον Πογιέτ και την δήλωση του στον Τύπο, ότι θα φύγει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Ο πρώην παίκτης και διεθνής Στέλιος Μανωλάς θα αναλάβει μέχρι το τέλος του Κυπέλλου και των πλέι οφ.

 

Δείτε επίσης

Επιστρέφει με Λαμία ο Ναμπί

Ο άσος των Κρητικών είναι... ετοιμοπόλεμος