Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Αττικής καταδικάζει την επίθεσ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Αττικής «καταδικάζει την επίθεση τραμπούκων ενάντια σε μαθητές, παιδιά και κατοίκους του Γραμματικού και των γύρω περιοχών, που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΑ» κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, προσθέτοντας ότι «αυτοί απαιτούσαν να εγκριθεί η περιβαλλοντική μελέτη της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, έργο αναγκαίο για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια».

«Η διοίκηση Δούρου έχει ευθύνη για την όλη κατάσταση, γιατί αρνήθηκε να συζητηθεί το θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού, σήμερα, παρά τις υποσχέσεις της σε προηγούμενη συνεδρίαση και μεταθέτοντάς την σε επόμενη» σημειώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταλήγοντας «η Διοίκηση Δούρου για να βγει από τη δύσκολη θέση, αυθαίρετα, όπως συνηθίζει τελευταία (βλέπε συνεδρίαση για τη Μάνδρα), διέκοψε τη συνεδρίαση, με δήλωση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου».

One comment

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΣΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ!!!!!! ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *