Τελευταία Νέα

Ξεκάθαρος ο Ανδρεόπουλος στο enwsi.gr: «Υπάρχει κι άλλη ομάδα, αλλά εγώ θέλω ΑΕΚ»

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του enwsi.gr για το ενδιαφέρον που έδειξε ομάδα της Super League για να τον «κλέψει» απ’ την ΑΕΚ, αλλά ξεκαθαρίζει ότι μοναδική του επιθυμία είναι να φορέσει τα κιτρινόμαυρα

andreopoulos fountasΟ Κυριάκος Ανδρεόπουλος βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες υπήρξε πρόταση από ομάδα της Super League για να τον ντύσει στα χρώματά της.  Ο νεαρός άσος της Κέρκυρας μιλάει στο enwsi.gr και επιβεβαιώνει το χθεσινό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ομάδα της Super League έκανε κρούση στη διοίκηση της Κέρκυρας με σκοπό να τον «κλέψει» απ’ τον Δικέφαλο. Ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι μοναδική του επιθυμία είναι να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι η διοίκηση της Κέρκυρας βρίσκεται εδώ και μέρες σε επικοινωνία με την διοίκηση της ΑΕΚ και η υπόθεση προχωράει. Περιμένω να με ενημερώσουν όταν συμφωνήσουν οριστικά για να υπογράψω στην ΑΕΚ».

– Ισχύει ότι πριν λίγες μέρες έγινε κρούση από άλλη ομάδα της Super League για να σε αποκτήσει;

«Ναι ισχύει, αλλά δεν μπορώ να πω ποια είναι. Αυτό είναι ένα θέμα που χειρίζεται η διοίκηση της ομάδας μου. Εγώ πάντως ακόμα και μετά από αυτή την πρόταση, η οποία όντως είναι πολύ καλή, ξεκαθάρισα ότι θέλω να παίξω στην ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή το λέω και δεν έχω αλλάξει την άποψή μου».

– Το ενδιαφέρον που έχουν δείξει τόσο η ΑΕΚ όσο και η άλλη ομάδα της Super League αποτελεί επιβράβευση για σένα μετά από μια εξαιρετική χρονιά στην Κέρκυρα;

«Νομίζω πως ναι. Δούλεψα πολύ και οι κόποι μου δικαιώνονται. Μακάρι τις επόμενες μέρες να τελειώσουν όλα θετικά για να υπογράψω στην ΑΕΚ. Το θέλω όσο τίποτα άλλο».

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

Δείτε επίσης

Χάαλαντ: «Ο καλύτερος Αφρικανός παίκτης είναι ο Μανέ»

Ψήφισε ο Νορβηγός