Αποθέωση για Μπαρμπόσα, Γεωργέα και Φαγιέ στα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

Η λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για όλα τα μέλη της ομάδας αποτυπώθηκε ακόμα μια φορά στην αποψινή εκδήλωση στο κατάστημα της Puma στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι Ελντερ Μπαρμπόσα, Νίκος Γεωργέας και Αμπλαγιέ Φαγιέ

barbosa-μπαρμποσαΗ λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για όλα τα μέλη της ομάδας αποτυπώθηκε ακόμα μια φορά στην αποψινή εκδήλωση στο κατάστημα της Puma στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι Ελντερ Μπαρμπόσα, Νίκος Γεωργέας και Αμπλαγιέ Φαγιέ βρέθηκαν ανάμεσα στους φίλους της Ενωσης και υπήρξαν μοναδικές στιγμές. Η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε εκ νέου «κιτρινόμαυρο» χρώμα και η λεωφόρος Δεκελείας έκλεισε σε αρκετές στιγμές από το πλήθος των Ενωσιτών.

ΑΕΚτζήδες κάθε ηλικίας, κυρίως παιδιά, αλλά και μεγάλοι που αισθάνονται παιδιά, βρέθηκαν δίπλα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι Μπαρμπόσα και Φαγιέ ήταν από νωρίς εκεί συνοδευόμενοι από τον Βαγγέλη Γιαννίση, ενώ ο Νίκος Γεωργέας έφτασε τελευταίος και γνώρισε την αποθέωση με το γνωστό σύνθημα για τα…φυτά της Καλαμάτας να δονεί την ατμόσφαιρα. Το enwsi.gr είναι εκεί και σας μεταφέρει όσα εξελίσσονται σε αυτήν την «κιτρινόμαυρη» γιορτή.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

[youtube id=»wwz4jN-HX34″ width=»600″ height=»350″] [youtube id=»zVsvB8l8Dhc» width=»600″ height=»350″]

Δείτε επίσης

Στο στόχαστρο της Τότεναμ ο Γκέτσε

Τον κοιτάνε τα «σπιρούνια»