«Αγκαλιά» με την ΑΕΚ ο Χαφέζ έπειτα από τις επαφές που υπήρξαν στην Αθήνα

Ετοιμη να κάνει μια πολύ σημαντική ποδοσφαιρική επένδυση με την απόκτηση του Καρίμ Χαφέζ είναι η ΑΕΚ. Οι επαφές που είχαν στην Αθήνα το τελευταίο διήμερο οι εκπρόσωποι του Αιγύπτιου με τη διοίκηση της Ενωσης

hafez-χαφεζΕτοιμη να κάνει μια πολύ σημαντική ποδοσφαιρική επένδυση με την απόκτηση του Καρίμ Χαφέζ είναι η ΑΕΚ. Οι επαφές που είχαν στην Αθήνα το τελευταίο διήμερο οι εκπρόσωποι του Αιγύπτιου με τη διοίκηση της Ενωσης, οδήγησαν σε καταρχήν συμφωνία, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι «κιτρινόμαυροι» χειρισμοί ήταν τέτοιοι που έκαναν κάθε αμφιβολία των Αιγύπτιων για το κατά πόσο η Ενωση είναι ο ιδανικός προορισμός για τον ταλαντούχο άσο, να εξαφανιστεί.

Ο Χαφέζ αναμένεται να κλείσει άμεσα και στην ΑΕΚ θεωρούν πως πρόκειται για εξαιρετική επιλογή. Αλλωστε, το θέμα του Αιγύπτιου έχει συζητηθεί κατά το διάστημα παραμονής της ομάδας στην Πολωνία και υπάρχει σύμφωνη γνώμη όλων πως είναι καλή επιλογή. Ωστόσο, παραμένει ανοιχτό το ζήτημα της απόκτησης και άλλου αριστερού μπακ, δεδομένου πως ο Πεταυράκης οδεύει προς τον Αρη.

Οσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, υπάρχει στασιμότητα με την ΑΕΚ να παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Μπουονανότε και να κρατά σταντ μπάι την υπόθεση του Ντανίλο. Πάντως, ήδη άρχισε να μπαίνει ξανά στην κουβέντα – ελέω τραυματισμού του Κορδέρο – η πιθανότητα ακόμα μίας προσθήκης στις θέσεις των κεντρικών χαφ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δείτε επίσης

Europa League: Πρόκριση για Ρόμα, Πόρτο, αποκλείστηκε η Γκλάντμπαχ

Ποιες ομάδες προκρίθηκαν στους «32» του Europa League