Βακάλης κατά Χούμπελ: «Κι εγώ διαβάζω ότι έρχεσαι, πίνεις φρέντο και τρως παγωτό!»

Οι διάλογοι της νέας αντιπαράθεσης εντός της Ε.Ε. της ΕΠΟ

Η έντονη κόντρα μεταξύ της πλειοψηφίας των συμβούλων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και των ξένων τοποτηρητών της FIFA στη χώρα μας, που ξεκίνησε στην προηγούμενη συνεδρίαση, συνεχίστηκε και σε αυτή της Πέμπτης (27/6).

Στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ, τα πνεύματα οξύνθηκαν εκ νέου, όταν ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, ζήτησε το λόγο από τον Αυστριακό παράγοντα και του ζήτησε να ανακαλέσει τα όσα είχε υποστηρίξει.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βακάλης: «Όσα είχες πει για εξαρτημένους συμβούλους, να τα ξαναπείς τώρα που είμαστε παρόντες, μπροστά μας»!

Χούμπελ: «Αφού τώρα είστε παρόντες, δεν υπάρχει θέμα. Χαίρομαι που είστε όλοι εδώ ώστε να αποδείξετε ότι δεν έχετε οποιαδήποτε εξάρτηση».

Βακάλης: «Να ανακαλέσεις όσα είπες, ότι έχουμε εξαρτήσεις»!

Χούμπελ: «Αφού είστε εδώ δεν υπάρχει λόγος, δεν σας θεωρώ εξαρτημένους».

Βακάλης: «Έχεις αποδείξεις γι’ αυτά που είχες πει; Είναι σοβαρές κατηγορίες. Μπορεί στην Αυστρία να μην θεωρούνται σοβαρά, εδώ όμως είναι»!

Χούμπελ: «Δεν είχα πρόθεση να ειρωνευτώ ή να προσβάλλω κανέναν. Κάποιο σάιτ τα έγραψε. Είπα αυτά που διάβαζα στο ίντερνετ»!

Βακάλης: «Και εγώ διαβάζω στις εφημερίδες για σένα ότι έρχεσαι στην Ελλάδα, πίνεις το φρέντο σου, τρως το παγωτό σου και κάνεις τον τουρίστα. Αλλά δεν έρχομαι, να στο πω. Ούτε σημαίνει ότι το πιστεύω κιόλας. Δηλαδή πρέπει να τα υιοθετήσω εγώ αυτά;».

Χούμπελ: «Οκέι, οκέι».

Βακάλης: «Δεν πρέπει να λέγονται αυτά τα πράγματα και επιφυλάσσομαι για το πώς θα κινηθώ από εδώ και πέρα για το θέμα αυτό».

Χούμπελ: «Οκέι, οκέι».

Στο τέλος, ο Αυστριακός σιώπησε και δεν έδωσε συνέχεια, ωστόσο ήταν φανερά εκνευρισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο Χέρμπερτ Χούμπελ προσέγγισε πριν την έναρξη της συνεδρίασης τον Λεωνίδα Θωμαΐδη (εκ των 7 αποχωρησάντων συμβούλων στην προηγούμενη συνεδρίαση), τον αγκάλιασε και του ζήτησε συγγνώμη για τα όσα είχε πει περί εξαρτήσεων.

Δείτε επίσης

Η κρούση του Άρη στον… Καρέρα

Ο Μάσιμο Καρέρα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Στον 55χρονο προπονητή είχε κάνει κρούση και ο Άρης.