Σαββατιάτικη μαγεία στο σπίτι μας! (VIDEO)

Ανατριχιαστικά πλάνα πάνω από την «Αγιά Σοφιά»

Κάθε μέρα και πιο ψηλά τα τείχη της «Αγιά Σοφιάς», κάθε μέρα και πιο άτρωτα!

Η ΑΕΚ δεν αργεί να επιστρέψει στο… σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι μέρες περνούν και οι εργασίες «τρέχουν» στο… μαγικό οικόπεδο. Κόσμος αλλά και ομάδα ανυπομονούν να μπουν στη δική τους έδρα μετά από αρκετά χρόνια. Οι εργασίες προχωρούν με γοργούς πλην σταθερούς ρυθμούς, ώστε να γίνεται καλή και γρήγορη δουλειά.

Το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο βρίσκεται το στέγαστρο, μια εργασία που αναμένεται να έχει τελειώσει ως το τέλος του έτους. Άλλωστε, φαίνεται ήδη πως έχουν τοποθετηθεί τα κομμάτια σε όλες τις πλευρές του γηπέδου και παράλληλα «ντύνεται» το στέγαστρο με την ειδική μεμβράνη. Δείχνει ήδη αρκετά εντυπωσιακό και είναι σίγουρο πως όταν ολοκληρωθεί, θα… κόβει την ανάσα.

Στο μεταξύ, ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως η Intrakat που έχει αναλάβει την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια έπιασε δουλειά και έχει ξεκινήσει τις μετρήσεις επί τη οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Τοπογράφοι και μηχανικοί ήταν χθες στο δρόμο που οδηγεί από τη Νέα Ιωνία στη Νέα Φιλαδέλφεια και με τα ειδικά τηλεσκοπία έπαιρναν τα μέτρα για το μεγάλο έργο. Στόχος της Δικέφαλος ΑΕ και της Intrakat είναι να ξεκινήσει όσον το δυνατόν πιο γρήγορα το έργο της υπογειοποίησης και οι φίλοι της ΑΕΚ να μετράνε αντίστροφα για την είσοδο στην «Αγιά Σοφιά».

Μέχρι τότε, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε μοναδικά πλάνα πάνω από την «Αγιά Σοφιά» που το δίχως άλλο είναι ανατριχιαστικά και προκαλούν δέος. Δείτε βίντεο πάνω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια:

Δείτε επίσης

Η ανάρτηση του Τσιντώτα για τη νίκη της ΑΕΚ στη Ξάνθη! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι ανέβασε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ