Μίλησαν και τα βρήκαν Λιβάγια-Ολιβέιρα

Κανένα θέμα δεν υπάρχει ανάμεσα στους δυο

Ένταση δημιουργήθηκε εντός της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ενώ η ΑΕΚ προηγούταν 2-0 ο Ολιβέιρα έχασε μια ευκαιρία, προτιμώντας να τελειώσει μόνος του τη φάση, αντί να πασάρει στον Λιβάγια μέσα στην περιοχή. Το τελείωμα του δεν ήταν καλό, ωστόσο από τον πάγκο της ΑΕΚ εισέπραξε το χειροκρότημα. Αμέσως μετά ο Κροάτης, χειροκρότησε ειρωνικά προς τον πάγκο για το γεγονός ότι εμψύχωσαν τον Πορτογάλο.

Όλα αυτό δημιούργησε μια αρνητική εικόνα κυρίως για τον Κροάτη επιθετικό. Το θέμα πάντως θεωρείται πλέον λήξαν. Το επιθετικό δίδυμο της Ένωση είχε μια μακρά συζήτηση σχετικά με τις μεταξύ τους σχέσεις και ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Παρότι δεν έγινε γνωστό το τι ειπώθηκε ανάμεσά του, ο Λιβάγια έλεγε τις προηγούμενες μέρες πως ότι έγινε ήταν πάνω στην ένταση του με τους παλμούς να είναι ψηλά.

Από την πλευρά του ο έμπειρος Πορτογάλος φορ, που είναι γνωστός για τον ήρεμο χαρακτήρα του, δεν ήθελε φυσικά να δώσει οποιαδήποτε συνέχεια στο περιστατικό. Ενώ μάλιστα εξήγησε στον Λιβάγια γιατί δεν του έδωσε τη μπάλα στην εν λόγω φάση. Άλλωστε ο Ολιβέιρα έχει δείξει πως είναι αλτρουιστής και ξέρει να… μοιράζει μπάλα.

Δείτε επίσης

Το μήνυμα «ένωσης» του Νέλσον Ολιβέιρα (ΦΩΤΟ)

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram έδωσε μήνυμα... «ένωσης».