Μετράμε αντίστροφα: Ενας χρόνος από την πρώτη πλάκα στην «Αγιά Σοφιά»! (ΦΩΤΟ)

Η μέρα που ξεκίνησαν όλα

Η «Αγιά Σοφιά» έχει πάρει πλέον εντυπωσιακό σχήμα, τρελαίνοντας τον κόσμο της ΑΕΚ. Η μέρα που ξεκίνησαν όλα ήταν ακριβώς πριν από έναν χρόνο. Στις 15 Μαρτίου 2018, τοποθετήθηκε η πρώτη πλάκα στο στολίδι της ΑΕΚ και πλέον άπαντες μετρούν αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media για την ιστορική μέρα:

«Mετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας στις 25 Ιουλίου 2017 και την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εργασιών με τα έργα εκσκαφής και αντιστηρίξεων στις 5 Δεκεμβρίου 2017, σαν σήμερα πριν από έναν ακριβώς χρόνο στις 15 Μαρτίου ξεκίνησε η θεμελίωση του μεγάλου έργου με την πρώτη πλάκα της Αγιά Σοφιάς στον Τομέα 4 (από τους συνολικά 14) του εργοταξίου, η οποία αφορούσε το πρώτο επίπεδο του γηπέδου με το υπόγειο γκαράζ στο πέταλο της Θύρας 21, που σήμερα στέκει επιβλητικό, όπως παλιά, μπροστά από το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ενας ακριβώς χρόνος συμπληρώνεται σήμερα και ήταν αρκετός για να επιβεβαιώσει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ την ημέρα που ξεκινούσαν τα έργα: «Το όνειρο των ΑΕΚτζήδων απανταχού της γης δεν είναι πια όνειρο: αποτελεί χειροπιαστή πραγματικότητα! Αρχισε από σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη γη των προγόνων μας! Τα δικά μας τείχη θα είναι ψηλά και δεν θα ξαναπέσουν ποτέ».

Σήμερα, 15 Μαρτίου 2019, αυτά τα τείχη έχουν ήδη υψωθεί, όπως αποτυπώνεται στο… one year challenge του Ναού μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο agiasofia.today, στο aekfc.gr και στα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου σε λίγες ώρες θα ανέβει ένα video που θα σας θυμίζει το τότε και θα σας παρουσιάζει το τώρα με εντυπωσιακά πλάνα του γηπέδου μας από drone»!

Mετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας στις 25 Ιουλίου 2018 και την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εργασιών με τα έργα…

Opublikowany przez AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ Czwartek, 14 marca 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *