Η Περιφέρεια δίνει έξτρα 1 εκατ.ευρώ για σύνοδά έργα του γηπέδου!

Σημαντική απόφαση για να προχωρήσουν τα έργα γύρω από την «Αγιά Σοφιά»

Στη χθεσινή (8/10) συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με την Περιφέρεια, με αφορμή τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» επισφραγίστηκε η δέσμευση να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες των συνοδών έργων του γηπέδου της.

Κατά τη συνάντηση της αντιπροσωπεία της «Ένωσης» με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη συμφωνήθηκε η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Με το συγκεκριμένο ποσό (που είναι ξεχωριστό από τα 20 εκατ. που ήδη έχουν εγκριθεί) θα μπορέσουν να προχωρήσουν τα έργα που είχαν παγώσει επί εποχής Βασιλόπουλου και αφορούν τη διαμόρφωση πεζοδρόμων και χώρων γύρω από την «Αγια-Σοφιά».

Η σχετική ενημέρωση από την Περιφέρεια αναφέρει:

-Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων πέριξ του γηπέδου.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υπογραφεί το επόμενο διάστημα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων πέριξ του γηπέδου.

Δείτε επίσης

Ανακοινώθηκε από την Αλ Ουάντα ο Χιμένεθ! (ΦΩΤΟ)

Μανόλο κι επίσημα στην ομάδα των ΗΑΕ

5 Σχόλια

  1. Αλέξανδρος

    O άλλος αν είχε τη δυνατότητα τις σκουπιδιάρες ακόμα μέσα στο οικόπεδο θα τις είχε παρκαρισμένες

  2. Εμίλιο Μαραντωνόπουλος ντε λα Πένια

    Ο ΑΒ θα …βράζει μ’ αυτά που ακούει.

  3. Αντε να δούμε… Εσείς οι πολιτικοί από λόγια είστε πρώτοι.. Εάν δεν δούμε πράξεις δεν πιστεύουμε τίποτα…. ***Ένας μήνας έφυγε έτσι χωρίς λόγο επί διοίκησης σας Κ. Πατουλη…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *