Αρχές Ιουλίου παρουσιάζει η ΑΕΚ τις νέες εμφανίσεις της Capelli

Δεν αποκλείεται να βρεθούν τα υψηλόβαθμα στελέχη της Capelli στο πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι άνοιξε νέα σελίδα και στο κομμάτι της αθλητικής ένδυσης, καθώς τελείωσε η συνεργασία με την Nike και ξεκίνησε αυτή με την Capelli Sport. Ηδη οι πρώτες… κούτες με τον νέο αθλητικό ιματισμό της ΑΕΚ έφτασαν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για να προετοιμαστούν τα πάντα για την πρώτη προπόνηση της Πέμπτης, αλλά και το ταξίδι για το Κίελτσε της Πολωνίας.

Σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της εμπορικής διεύθυνσης της ΠΑΕ, της διεύθυνσης μάρκετινγκ αλλά και της διεύθυνσης Επικοινωνίας με στελέχη της Capelli Sport αναφορικά με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της εταιρίας. Αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί αρχές Ιουλίου με τους ανθρώπους του Capelli, να δείχνουν ικανοποιημένοι για την μέχρι στιγμής συνεργασίας.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται κορυφαία στελέχη της εταιρίας αλλά και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Τζορτζ Αλτίρς να βρεθούν στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ για το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ τη νέα σεζόν, όπου θα φορέσει και την νέα φανέλα της Capelli. Aναφορικά με τα φιλικά της προετοιμασίας στην Πολωνία, θα υπάρχουν δύο εμφανίσεις που δεν θα φορεθούν την νέα σεζόν.

Δείτε επίσης

Που θα δείτε σήμερα το Βόλος-ΑΕΚ

H AEK δοκιμάζεται σήμερα στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο