Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ποιος «αποφασίζει, διατάζει και απειλεί» στην ΕΠΟ;

0

Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA και τον Γιώργο Φραδελάκη το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, η μεγάλη είδηση που προκύπτει δεν είναι ότι σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ στις επερχόμενες εκλογές.

Υπάρχει άλλη τοποθέτησή του, που δεν αποτελεί απλά βόμβα, αλλά βάζει κυριολεκτικά μπουρλότο σε όλο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έτσι κι αλλιώς είναι σαθρό…

Μια τοποθέτηση-καταγγελία που πρέπει να προκαλέσει εισαγγελική παρέμβαση όχι από αύριο κιόλας, αλλά… χθες!

Τι κατήγγειλε, λοιπόν, ο κ. Βούρβαχης; Διαβάστε αναλυτικά:

«Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα αυτή τη στιγμή στην ΕΠΟ είναι ότι δεν λειτουργεί δημοκρατικά. Υπάρχει κάποιος που αποφασίζει, διατάζει κι απειλεί. Είμαστε δηλαδή ουσιαστικά διακοσμητικοί οι υπόλοιποι. Κι αυτός δεν είναι ο κ. Γκιρτζίκης. Δεν ξέρω βέβαια αν λειτουργεί με τις ευλογίες του. Πρόκειται φυσικά για άτομο που βρίσκεται μέσα στο συμβούλιο. Αυτό πρέπει να αλλάξει, δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Το SDNA παρεμβαίνει στο τεράστιο αυτό θέμα και θέτει κρίσιμα ερωτήματα:

Α) Ποιο είναι το πρόσωπο «μέσα στο συμβούλιο» που «διατάζει και απειλεί»;

Β) Ποιος είναι αυτός που αποφασίζει για τις τύχες του ποδοσφαίρου και «δεν είναι ο κ. Γκιρτζίκης»;

Γ) Το πρόσωπο αυτό λειτουργεί ή όχι με τις ευλογίες του κ. Γκιρτζίκη;

Δ) Πώς και γιατί ένα ολόκληρο συμβούλιο αποδέχεται τον «διακοσμητικό» του ρόλο και «υπηρετεί» αυτόν που «αποφασίζει, διατάζει και απειλεί»;

Όλοι αντιλαμβάνονται πόσο κρίσιμα και καθοριστικά είναι τα παραπάνω ερωτήματα. Ερωτήματα που απαιτείται να απαντηθούν άμεσα!

Αν ο κ. Βούρβαχης δεν επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε και να μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις, πρέπει να παρέμβει άμεσα, τόσο η αθλητική δικαιοσύνη δια των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων Σιμιτζόγλου και Μπαξεβάνη, όσο και η ποινική για να ερευνήσει το θέμα των απειλών!

Το τοπίο στην ΕΠΟ θα καθαρίσει έτσι κι αλλιώς. Οι αλλαγές έρχονται και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όμως αποτελεί επιτακτική ανάγκη αλλά και απαίτηση όλων των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων φιλάθλων, να μη μένουν σκιές και να μάθουν όλοι ποιοι είναι αυτοί που «κατ’ επάγγελμα» και «κατά συρροή» καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρακολουθούμε και αναμένουμε τις εξελίξεις…

Πηγή: sdna

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα