Βγαίνουν κι από… πάνω στον ΠΑΟΚ

Ένσταση για… απαράδεκτη δίωξη κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου, από τον δικηγόρο του ΠΑΟΚ, Λάμπρο Μπίρδα, για τις δηλώσεις περί Χίτλερ και ελληνικού πρωταθλήματος

Στον ΠΑΟΚ βγαίνουν κι από… πάνω, σχετικά με την ποινή-χάδι που επιβλήθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου, για τις δηλώσεις του περί Χίτλερ και ελληνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, κατά την εκδίκαση της έφεσης, την Πέμπτη (18/10), ζήτησε να μην «ισχύσει» η δίωξη που ασκήθηκε στον Ρουμάνο τεχνικό από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για την ποινή των 28.000 ευρώ !

Ο νομικός της ομάδας των Θεσσαλονικιών, κατέθεσε ένσταση απαράδεκτης δίωξης, υποστηρίζοντας ότι «δεν μπορούσε να κατατεθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα με βάση τα δημοσιεύματα του Τύπου» αν και κάτι τέτοιο αναφέρεται στο άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Ωστόσο, επικαλέστηκε, το άρθρο 20α του ίδιου κανονισμού «όπου προσδιορίζεται ο τρόπος με τον οποίο επιλαμβάνεται μίας υπόθεσης η πειθαρχική επιτροπή» για δυσφημιστικές δηλώσεις. Δηλαδή, με καταγγελία από τον θιγόμενο, από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ (σ.σ. η οποία ακόμη δεν έχει συσταθεί) ή από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

«Είπε ότι κάποιοι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Δεν είχαμε υποκείμενο. Δεν είπε, «κύριε, εσύ με έκλεψες»» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κύριος Μπίρδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *