Το μπέρδεμα με την κίτρινη κάρτα που δεν είδε ο Ομάρ

Όσα έγιναν χθες στο «Καραϊσκάκης» και προκάλεσαν απορίες

Mπέρδεμα από το… πουθενά δημιουργήθηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Βόλο με αφορμή μια κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και άλλη μια , που ποτέ δεν είδε αλλά του τη χρέωσε η στατιστική της Super League.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο 41′ της αναμέτρησης ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε ένα φάουλ, κάνοντας φράγμα σε παίκτη του Βόλου. Αμέσως προς τον διαιτητή Φωτιάδη έτρεξε ο Μουνίθ για να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει την κίτρινη κάρτα του Νορβηγού μπακ. Ο διαιτητής έβγαλε την κίτρινη κάρτα αλλά την έδειξε στον μέσο του Βόλου, για τη διαμαρτυρία, και όχι στον παίκτη του Ολυμπιακού. Και αυτό ήταν που μπέρδεψε αρκετούς στο γήπεδο αλλά και στη Super League και τη «NOVA» που χρέωσαν τον Ελαμπντελαουί με μια κάρτα που ποτέ δεν είδε.

Στο 51′ τώρα ο Ομάρ έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Μυστακίδη και είδε την κίτρινη κάρτα, σωστά από τον Φωτιάδη, σε εκείνο το σημείο όσοι νόμιζαν πως ο Νορβηγός είχε δει μια κίτρινη και στο πρώτο μέρος περίμεναν την αποβολή του. Όχι όμως και ο διαιτητής της αναμέτρησης που ήξερε καλά τι είχε γίνει στη φάση του 41ου λεπτού.

Δείτε επίσης

Ο Σαββίδης θα κληθεί για εξηγήσεις στην ΕΕΑ!

Δεν τελειώνουν εδώ τα... βάσανα για τους «ασπρόμαυρους»