Τι γίνεται με το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, γεμάτο χιόνι το γήπεδο

Σήμερα (13/1) είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο Αστέρας – ΠΑΟΚ

Από την έντονη χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών ο αγωνιστικός χώρος του Θ. Κολοκοτρώνης είχε καλυφθεί με 10 εκατοστά χιόνι και ήταν δύσκολο να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος. Οι άνθρωποι του γηπέδου περίμεναν να βγει ο ήλιος για να πέσει λίγο το ύψος του χιονιού κάτι που συμβαίνει από σήμερα το πρωί.

Έτσι, έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες και πιθανότατα θα έχει προλάβει να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος από το χιόνι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σίγουρη η διεξαγωγή του. Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος των ανθρώπων του γηπέδου είναι το τι θα βρουν κάτω από το χιόνι και εάν θα υπάρχουν κομμάτια πάγου σε ορισμένα σημεία του γηπέδου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις 11.30 ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο η αναμέτρηση των Νέων ανάμεσα στις δύο ομάδες η οποία μετατέθηκε για τις 14.00 και είναι ακόμα αβέβαιο εάν θα διεξαχθεί και αυτή. Βέβαια, να επισημάνουμε ότι το βοηθητικό γήπεδο έχει συνθετικό χλοοτάπητα και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι συνθήκες δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του φυσικού χόρτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *