Ο Βασιλόπουλος κλείνει τα σχολεία στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα γιατί «έτσι θέλει»!

Με το «έτσι θέλω» αποφάσισε ο δήμος να κρατήσει κλειστά τα σχολεία της πόλης τη Δευτέρα

Κλείστα θα παραμείνουν τα σχολεία στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας την ερχόμενη Δευτέρα (30/4) λόγω… πανηγυριού!

Η σχετική του ανακοίνωση είναι η εξής:

«Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας την Δευτέρα 30/4 καθώς η προσέλευση στις σχολικές μονάδες τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με το πανηγύρι της Πρωτομαγιάς σε εξέλιξη και κατ’ επέκταση την Λεωφόρο Δεκελείας κατειλημμένη και τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς τροποποιημένα». 

Οπως αναφέρει το e-alitheia.gr, τι προηγείται, λοιπόν, στην ιεράρχηση του δήμου; Το πανηγύρι της Πρωτομαγιάς, κι όχι η εκπαίδευση των νέων παιδιών της πόλης μας. «Ευκαιρία για κοπάνα», μπορούν να σκέπτονται μερικοί έφηβοι, και τους το συγχωρούμε λόγω ηλικίας. Αλλά ο δήμος; Αντί να ωθεί τα παιδιά σε περισσότερη εκπαίδευση, αναζητεί αφορμές για κοπάνα.  Αλλά, είπαμε: Στην αντίληψη της σημερινής δημοτικής Αρχής, η «αριστεία είναι ρετσινιά», οπότε και αν χαθεί μια μέρα μάθησης, δεν χάθηκε και τίποτα ρε αδερφέ να ‘ουμμ.

Ωραία, αριστερή αποτύπωση Αξιών! Κι ας θυμάμαι εγώ τους παλιούς ΚΝίτες, αντιπάλους μου στα φοιτητικά μας χρόνια το πάλαι ποτέ, να χρησιμοποιούν ένα σύνθημα που πολύ θα ήθελα να το φωνάζω κι εγώ: «Πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στους αγώνες».

Τώρα, ο κ. Βασιλόπουλος και η παρέα του το έχουν μεταλλάξει σε «πρώτοι στα πανηγύρια, πρώτοι στις κοπάνες».

One comment

  1. Τι να αισθανθώ, οργή, θυμό, αηδία??? για τον Βασιλόπουλο … ή για σένα τον αρθρογράφο??? Δηλαδή τόση άγνοια? Εντάξει ο » αριστερός» Δήμαρχος έχει κάνει τα αίσχη που θα ζήλευαν και δεξιο-πασόκοι δήμαρχοι! Αλλά ρε ενωσίτη αρθρογράφε της κακιάς ώρας, γιατί συνδέεις και συγχέεις τους κατ’ εφημισμόν αριστερούς με τους κνίτες ντε και καλά? Έχεις μπερδέψει κάτι… με την βούρτσα! Ναι! οι κνίτες χρησιμοποιούν και το εννοούν το σύνθημα «πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στους αγώνες»! Αυτό δεν σημαίνει οτι, ότι μαλ…α κάνει κάποιος που βάζει πρόσημο τον τίτλο » αριστερός» , ότι θα την χρεώνεται το κκε ή η κνε! Δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις την » ήρα απο το στάρι» μάλλον! Σαν φίλαθλος και υποστηριχτής (όχι οπαδός) της ΑΕΚ από τα γεννοφάσκια μου, αποστασιοποιούμαι απο τέτοιου είδους αντιλήψεις, που απέχουν παρασάγκας από τα ιδεώδη των ιδρυτών της ΑΕΚ που ταυτίζονταν με την προσφυγιά, τους φτωχούς και κατατρεγμένους, αλλά περήφανους Έλληνες που εγκαταστάθηκαν σε αυτόν τον τόπο προάγοντας τον αθλητισμό ως ανάπτυξη του ανθρώπινου νού και σώματος, για μιά καλλύτερη και ανθρώπινη κοινωνία! Επιτέλους οι δεξιοί ας κρατάνε τις ανυπόστατες απόψεις τους για τον εαυτό τους γιατί όταν τις δημοσιοποιούν, μπορεί να φαίνονται εξυπνάκηδες στους αδαείς, αλλά ξεγυμνώνωνται στους υποψιασμένους! Καλά μυαλά! Έετσι κι αλλοιώς η ΑΕΚ πάντα ζημιώνονταν απο τους ανεγκέφαλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *