Γ. Σαββίδης: «Υπάρχει και η Βόρεια Ελλάδα κ. Βασιλειάδη» (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή την ακύρωση της επίσκεψης του Γιώργου Βασιλειάδη στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στον Υφυπουργό Αθλητισμού με φόντο την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως ανέφερε ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν ενδιαφέρονται πραγματικά για την «σωτηρία» του ελληνικού ποδοσφαίρου καλό θα είναι να γίνονται συναντήσεις όλων των ομάδων, μικρών και μεγάλων, και σε άλλες πόλεις μακριά από την Αθήνα.

Παράλληλα, έδωσε το στίγμα των σκέψεων του για την επικοινωνιακή διαχείριση που γίνεται σε Σαββίδη και Μαρινάκη.

«Κύριε Βασιλειάδη δεν χρειάζεται να ακυρώνετε τις επισκέψεις σας στην Θεσσαλονίκη… Έχει και εδώ κατοίκους ξέρετε, Ελλάδα είναι και εδώ! Υπάρχουν ομάδες στην Θεσσαλονίκη και στην Βόρεια Ελλάδα, που θέλουν να ακουστούν. Μην τους αγνοείτε.

Υ.Γ. 1 Αν κάποιοι ενδιαφέρονται όπως διατυμπανίζουν για ένα καθαρό ποδόσφαιρο ας έρθουν να καθίσουμε όλοι μαζί, χωρίς διάκριση μικρών-μεγάλων, για να βγούμε επιτέλους από το τέλμα που έχουμε περιέλθει. Κι αυτές οι συναντήσεις να γίνονται όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Υ. Γ. 2 Σταματήστε να εμπλέκετε την πολιτική στο ποδόσφαιρο (1926 λέξεις για Σαββίδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, 0 λέξεις για Μαρινάκη). Επιτέλους να μιλήσουμε μόνο για ποδόσφαιρο!».

 

Πηγή: SDNA.gr

 

Δείτε επίσης

Χώρισαν Μποτία – Φουρέιρα

Όλα δείχνουν πως η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία ανήκει στο παρελθόν…