Η εκδοχή του Πάνου Σόμπολου για τον θάνατο του Παντελίδη

Στο άκουσμα του ονόματος του Πάνου Σόμπολου, περιμένει κανείς να ακούσει την εξιχνίαση ενός εγκλήματος. Όχι και άδικα, αφού εδώ και 40 χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ

Στο άκουσμα του ονόματος του Πάνου Σόμπολου, περιμένει κανείς να ακούσει την εξιχνίαση ενός εγκλήματος. Όχι και άδικα, αφού εδώ και 40 χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ με ξεχωριστή επιτυχία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο YouWeekly έδωσε τη δική του εκδοχή για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Σόμπολος ανέφερε σχετικά με το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη: «Δεν ασχολήθηκα πολύ αλλά θεωρώ ότι είναι ένα κοινό τροχαίο και όταν καταλαγιάσει όλος αυτός ο θόρυβος, θα το θυμηθείς ότι οι λόγοι του δυστυχήματος είναι τρεις: 1. Πρέπει να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα 2.Μπορεί και να τον πήρε ο ύπνος γιατί δεν πάτησε καθόλου φρένο αφού δεν είχε αντανακλαστικά και 3.Πρέπει να είχε καταναλώσει αλκοόλ. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να περνάει η ώρα. Περιμένουμε τις μαρτυρίες από τις κοπέλες μήπως διαλευκανθεί το μυστήριο».
ΠΗΓΗ: www.life.gr

Δείτε επίσης

Απίστευτο: Επίθεση οπαδών στη Θεσσαλονίκη εν μέσω καραντίνας!

Η χώρα μπορεί να βρίσκεται σε καραντίνα αλλά ορισμένοι ανεγκέφαλοι συνεχίζουν το εγκληματικό τους έργο