Σκάνδαλο με τη βούλα – Σώζουν από το…παράθυρο ΠΑΟΚ και Αρη!

Φουλ για νέα…χάρτινα επιτεύγματα στη Θεσσαλονίκη, πάνε να γλιτώσουν από τον υποβιβασμό τους δύο μόνιμα ευνοημένους και πως εμπλέκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ και Άρης πάνε να… σωθούν από το παράθυρο.

Να πει κανείς, πως δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι; Δεν πέρασε ούτε εβδομάδα, από τότε που ο Insider του enwsi.gr αποκάλυπτε το διπλό σχέδιο που εξυφαίνονταν για να σωθεί ο ΠΑΟΚ απ’ το παράθυρο.

Η σημερινή απόφαση του ΕΣΑΚΕ, άνοιξε ορθάνοιχτα όχι απλά το παράθυρο, αλλά ολόκληρη Κερκόπορτα από την οποία επιχειρείται να τη σκαπουλάρει ο ΠΑΟΚ. Και μαζί, σαν κερασάκι στην τούρτα, να σωθεί και ο Αρης, για να επιβεβαιωθεί πως το…χάρτινο φοριέται πολύ στη Θεσσαλονίκη.

Γίνεται αντιληπτό στον καθένα, πως οι ομάδες αντιμετώπιζαν τεράστια οικονομικά προβλήματα από την κατάσταση που βιώνουμε άπαντες με την πανδημία. Στο μπάσκετ υπάρχουν μηνιαία συμβόλαια, οι περισσότεροι παίκτες αναχώρησαν ήδη για τις πατρίδες τους, ελάχιστοι μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος. Ως εδώ καλά. Αν και πάλι, προξενεί εντύπωση η πρεμούρα για να υπάρξει συμφωνία άμεσα για ολοκλήρωση της σεζόν, όταν σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, το Ισραήλ (οι κατ’ εξοχήν δηλαδή χτυπημένες από τον ιό) και η Τουρκία, δεν έχει μπει καν στο τραπέζι.

Με την απόφαση για ολοκλήρωση της σεζόν, οι μοναδικοί ωφελούμενοι της υπόθεσης είναι οι ΠΑΟΚ και Αρης. Βρήκαν την ευκαιρία που έψαχναν για να μεθοδεύσουν το σκάνδαλο. Εφόσον επικυρωθεί η βαθμολογία και ολοκληρωθεί η σεζόν με τις θέσεις που βρίσκονταν οι ομάδες, δεν έχουν τύχη. Είναι σχεδόν βέβαιο, πως εφόσον βρίσκονταν στη θέση τους άλλες ομάδες, θα είχαν σφραγιστεί ήδη τα πάντα. Αλλά τώρα, δεν τολμούν να το πράξουν.

Με το παραδοσιακό σκρινάρισμα του Παναθηναϊκού όλα αυτά. Ετσι και αλλιώς, είναι γνωστές εδώ και χρόνια οι ιδιαίτερες σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (κυρίως) και τον Αρη. Αφήστε που βρίσκουν και την ευκαιρία να το παίξουν υπεράνω και να αρχίσουν τα τρομερά και φοβερά πως είναι διαφορετικοί από τον Ολυμπιακό και δεν καίγονται για ακόμα ένα πρωτάθλημα! Αλλά τι να το κάνει; Ετσι και αλλιώς, εγγυημένα έσοδα από την Ευρωλίγκα έχει ακόμα.

Στην κουβέντα, μην παραλείψετε να βάλετε και τους άλλους ευνοημένους του συστήματος. Μπορεί πέρυσι ο Βασιλακόπουλος να αρνήθηκε σθεναρά την αναδιάρθρωση και να έγινε τελικά ο Ολυμπιακός…Αναπτυξιακός, αλλά τώρα θα τους βάλουν και αυτούς από το παράθυρο. Όπως λέγεται, «μαγειρεύεται» νομοθετική ρύθμιση που θα ανεβάσει ξανά τον Ολυμπιακό στην Α1 με την παροχή wild card! Μυθικά πράγματα.

Δείτε επίσης

Με τη… γλύκα θα μείνουν για τον Παπαθεοδώρου στον Παναθηναϊκό!

Ο Γιαννακόπουλος ονειρεύεται τον κυπελλικό προπονητή της ΑΕΚ, αλλά ο Insider αποκαλύπτει πως είναι δεμένος με την Ενωση