Γέλασαν και οι ψαροκασέλες στο Λιμάνι

Ο Insider καγχάζει με τις θλιβερές εμπνεύσεις των παιδιών του Βαγγέλη

Την ιστορία την έχουμε δει πολλές φορές να επαναλαμβάνεται. Στον Πειραιά ακολουθούν σαν Ευαγγέλιο όποιον «τσεκάρει» η ΑΕΚ ή όποιον είναι ο στόχος της. Πλέον όμως ξεπέρασαν και τον εαυτό τους.

Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με τον Φελίπε Πιρές κάνουν ακόμα και τις ψαροκασέλες στο Λιμάνι να γελούν με τους εμπνευστές αυτών των ιστοριών.

Ποιο είναι το νέο κόλπο; Να εμφανίζουν κάποιον παίκτη που θέλει ο Ολυμπιακός ως στόχο της ΑΕΚ και την επόμενη μέρα αυτός ο παίκτης να κλείνει στον Ολυμπιακό. Για να πάρουν ντε και καλά ακόμα μια μεταγραφική νίκη.

Έτσι συνέβη και με τον Βραζιλιάνο ακραίο της Αούστρια Βιένης, που τη μία μέρα εμφανίστηκε από site… συμπαθών του Ολυμπιακού ως ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για τα άκρα της επίθεσης και πριν περάσουν 24 ώρες εμφανίζεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Δεν θα υπήρχε πρόβλημα να γράφει ο καθένας ό,τι ήθελε, αρκεί να μη στηρίζετε εκεί όλη η επικοινωνιακή τους πολιτική. Έτσι κι αλλιώς αυτά είναι ξεπερασμένα κόλπα. Η Πρωταθλήτρια έχει ξεφύγει πολύ πιο πάνω από αυτούς για να ασχοληθεί με τέτοια.

O Insider

 

 

 

 

2 Σχόλια

  1. Σορι αλλά είχε επιβεβαιώσει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον συγκεκριμένο αν δεν κάνω λαθος, απλά τον είχε παρουσίασει σαν μια δύσκολο περίπτωση..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *