Διαιτητές «καρμανιόλες» απειλούν την ΑΕΚ!

Ο Insider φέρνει στην επιφάνεια τα περίεργα παιχνίδια με τους γκρι πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός είναι στα σχοινιά. Το πράσινο οικοδόμημα μοιάζει έτοιμο να καταρρεύσει, η ΑΕΚ μπορεί να του δώσει μεγάλο χτύπημα το βράδυ της Κυριακής αλλά πολύ φοβάμαι πως δε θα την αφήσουν.

Αγωνιστικά η ομάδα του Μπάνκι δεν έχει στην κυριολεξία να φοβηθεί τίποτα από τους πρωταθλητές. Έχει όμως να φοβηθεί και πολύ μάλιστα τα κοράκια. Παναγιώτου, Ανδρικόπουλος και Πουρσανίδης η τριάδα στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς όπου αισθάνονται πως η ομάδα της καρδιάς τους, ειδικά όταν μιλάμε για τους δύο πρώτους δεν υπάρχει κανένα ίχνος υπερβολής όσον αφορά τα οπαδικά αισθήματα, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. Και θα κάνουν τα πάντα.

Ο Πουρσανίδης ήταν αυτός που μας καθάρισε ψυχρά στις δυο τελευταίες ήττες της ΑΕΚ. Με Προμηθέα στην Πάτρα για το πρωτάθλημα και με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία στο κύπελλο. Γοα όσους δε θυμούνται εξόντωσε τον Χάντερ με 3 φάουλ και μετά αποβολή με δύο τεχνικές ποινές. Η ΑΕΚ ζήτησε την εξαίρεση του, πράγματι ο Πουρσανίδης δεν ξαναμπήκε σε αγώνα της ομάδας από τις αρχές Νοεμβρίου αλλά τώρα υπάρχει λόγος.

Ομολογώ πως αναζητώ εταιρία για να μου δώσει στοίχημα για το πότε θα συμπληρώσει 3 φάουλ ο Χάντερ. Στο 3’; Στο 4.32; Στο 5.45; Αυτόν θέλουν να «βγάλουν» από το παιχνίδι. Η μπάλα Σιόν Βουγιούκα στο ποστ, φάουλ ο Χάντερ. Η μπάλα σε Γκιστ, φάουλ ο Χάντερ. Έτσι θα πάει η ιστορία.

Όπλο της ΑΕΚ είναι η περιφερειακή άμυνα. Ένα από τα μειονεκτήματα του φετινού ΠΑΟ είναι η αδυναμία στην άμυνα των γκαρντ πλην του Καλάθη σε αντίθεση με την ΑΕΚ που βασίζεται σε αυτό. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τα κριτήρια των 3 διαιτητών θα είναι τα ίδια και για τις 2 ομάδες ή τα αγγίγματα θα γίνονται φάουλ και το ξύλο θα ονομάζεται σκληρή άμυνα. Γιατί εκεί είναι στοχοποιημένος ο Γκρίφιν!

Παναγιώτου, Ανδρικόπουλος και Πουρσανίδης έρχονται ως καμικάζι! Παίζεται η πρωτιά στην κανονική περίοδο και η ΑΕΚ μπορεί να τους κερδίσει αν την αφήσουν. Εγώ λέω πως δε θα την αφήσουν…

Δείτε επίσης

H AEK ετοιμάζεται για… απαντήσεις!

Ο Insider γράφει για την ΑΕΚ που παρακολουθεί από πολύ κοντά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο