Τελευταία Νέα

Βρε Αλέξη…, βρε Αλέξη…

Ο Γκρανκάσας βλέπει πώς η Θύρα 13 διέσυρε τον Κούγια στην ανακοίνωσή της

Φουλ επίθεση στον Αλέξη Κούγια που εσχάτως έχει… πέσει στην αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Θύρα 13, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του Παναθηναϊκού.

Σε αυτή οι οπαδοί του «τριφυλλιού» χρησιμοποιούν διάφορα κοσμητικά επίθετα κατά του προέδρου της ΑΕΛ. Τον χαρακτηρίζουν γυρολόγο και όχι άδικα, αφού έχει διατελέσει πρόεδρος – μέτοχος – ιδιοκτήτης πολλών ομάδων.

Στη συνέχεια αναφέρονται στο ύψος του. Η λέξη «τακουνάκιας» είναι η πρώτη… σπόντα. Άλλωστε ο Αλέξης είχε δηλώσει ότι έχει ύψος 1,79! Αμέσως μετά η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ανάστημά σου είναι μικρό».

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης:

«ΥΓ.1 : Γυρολόγε τακουνάκια πρόεδρε της Λάρισας είσαι λίγος να μιλάς για Παναθηναϊκό. Το ανάστημα σου είναι μικρό . Στην καλύτερη των περιπτώσεων το κεφάλι σου μπορεί να φτάνει μέχρι τα γεννητικά μας όργανα και εκεί ξέρεις τι πρέπει να κανείς…».

Και όλα αυτά μετά τα όσα έχει πει εις βάρος του Παναθηναϊκού, ο άνθρωπος που πατάει πότε στη μία και πότε στην άλλη βάρκα. Του ανθρώπου που για να έρθει σε κόντρα με την ΑΕΚ, ανέλαβε -παίρνοντας από άλλο δικηγόρο- τις υποθέσεις των Αραβίδη, Βούρα και Καραγκιολίδη, που θέλουν επιπλέον χρήματα από την «Ένωση» για την εφορία…

Ο Γκρανκάσας

Δείτε επίσης

Μπαράζ μιντιακών επιθέσεων από τον Μαρινάκη στον Μελισσανίδη

Ο Γκρανκάσας καταγράφει τον πόλεμο φθοράς που επιχειρούν από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ και στον διοικητικό ηγέτη της με αφορμή την Δραπετσώνα