Ο Λαζαράκος ήταν λεβεντιά!

Ο Γκρανκάσας θυμίζει στους φίλους από τον Πειραιά, πως μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Βρε πως τα φέρνει ο καιρός. Σήμερα είναι ακόμα ένα από τα πολλά δικαστήρια μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για τον Χριστοδουλόπουλο και την ανήθικη κίνηση του καλοκαιριού με την αθέτηση της υπογραφής του. Τι φαντάζει ποιο πιθανό; Μα ο Ολυμπιακός να πει αναλαμβάνουμε τα έξοδα της δίκης, ελάτε να κλείσουμε την υπόθεση και να τον πάρετε πίσω. Τόσο ενθουσιασμό έχουν πια στο λιμάνι με όσα έχουν αντικρίσει αυτό το διάστημα.

Βέβαια, όπως είναι γνωστό ακόμα και στα μικρά παιδιά, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Τώρα που το πήραν το «παλτουδάκι», θα το φορέσουν όλη τη σεζόν. Μπαίνει και φθινοπωράκι, έρχεται και ένας «Ορέστης» με άγριες διαθέσεις. Θα έχει αξία ο Λάζαρος, δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί.

Αλλωστε, ο Λαζαράκος ήταν και είναι λεβεντιά. Ψυχάρα. Τα άρπαξε τα λεφτά, έκανε κλειστό συμβόλαιο και θα βγάλει τα συντάξιμα. Τώρα ανακάλυψαν πως έχει κενά στην απόδοση του, πως όσα πέτυχε πέρυσι ήταν εξωπραγματικά, πως δεν μπορεί να τα επαναλάβει. Καλοφόρετο και σε καλή μεριά…

Ο Γκρανκάσας

Δείτε επίσης

Ξένοι και στο VAR… χθες!

Μετά και την Ριζούπολη τα περιθώρια... τελείωσαν και ο Γκρανκάσας δίνει το σύνθημα