Υπάρχει ΕΝΑΣ δρόμος: Αυτός που οδηγεί στον τελικό στις 19 Φεβρουαρίου

Ο Ενωσίτης λέει τα πράγματα όπως πρέπει να είναι – Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τη Βασίλισσα

Το μάτι γυαλίζει. Σαν και αυτό του Μίλαν Μιλόσεβιτς στην φωτογραφία απέναντι στον Σίμτσακ. Του Βόσνιου που παίζει με «καρδιά Ελληνα» και δείχνει πως πρέπει να μπει η ΑΕΚ σήμερα στο παρκέ του Αλεξάνδρειου. Ετοιμη να φάει, να κατασπαράξει όποιον βρεθεί στο διάβα της.

Η ΑΕΚ δεν γίνεται και δεν μπορεί, δεν πρέπει να χάσει την σημερινή ευκαιρία.

Το βράδυ πρέπει να κάνει σχέδια και τον προγραμματισμό της για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ, αυτόν που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου.

Και θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, για να κατακτήσει ξανά τρόπαιο μετά το 2002.

Ο Γιούρι Ζντοβτς και οι παίκτες του το ξέρουν καλά. Νέοι και παλιοί. Δεν υπάρχει… δρόμος ήττας σήμερα στο Αλεξάνδρειο. Η ΑΕΚ είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους τομείς από τον Αρη. Και ας παίζει εκτός έδρας. Έχει την ποιότητα, τις λύσεις και το βάθος να πάρει τη νίκη και να βρεθεί στον τελικό. Δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος, τα συστήματα του Ζντοβτς αλλά το αποτέλεσμα. Και αυτό πρέπει να είναι ένα:

Η ΑΕΚ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

Δείτε επίσης

Η απάντηση της ΑΕΚ θα είναι η δύναμη του κόσμου της!

Ο Ενωσίτης μπαίνει στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και επισημαίνει πως πρέπει να αντιμετωπιστούν οι παγίδες