Το ξεκατίνιασμα Μαρινάκη-Κόκκαλη βγάζει αλήθειες 20 ετών…

Μαρινάκης εναντίον Κόκκαλη και Κόκκαλης εναντίον Μαρινάκη στον Ολυμπιακό!

Μαρινάκης εναντίον Κόκκαλη και Κόκκαλης εναντίον Μαρινάκη στον Ολυμπιακό!

Το ξεκατίνιασμα στο λιμάνι κατά πως φαίνεται θα έχει και άλλα επεισόδια. Είμαστε ακόμα στην αρχή του… εμφυλίου πολέμου, με τις δυο πλευρές να ακονίζουν τα μαχαίρια τους, πετώντας άθελα τους (;) μεγάλες… αλήθειες.

Μιλάω φυσικά για τον πόλεμο που μαίνεται στο λιμάνι και αφορά την μεγαλύτερη ομάδα του… Πειραιά. Βαγγέλης Μαρινάκης και Πέτρος Κόκκαλης δίνουν καθημερινά ρεσιτάλ με τις δηλώσεις τους, με την μια πλευρά να προσπαθεί απεγνωσμένα να πλήξει την άλλη, ωστόσο το μόνο που καταφέρνουν και οι δυο είναι να μας κάνουν… σοφότερους.

Ο Πειραιάς έχει χωριστεί πλέον στα δύο. Σε αυτούς που είναι υπέρ του Βαγγέλα και σε αυτούς που είναι υπέρ του Σωκράτη Κόκκαλη. Αναμφίβολα, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει χάσει πλέον τελείως την μπάλα, μετά και την δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς τίτλο. Δύο χρονιές χωρίς ΕΠΟ και Super League και στο λιμάνι εχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, με τον άτιτλο Ολυμπιακό να συνεχίζει την πορεία του. Όπως και να το κάνουμε, ο Μαρινάκης πρέπει να… καλύψει αυτές τις αποτυχίες, διατηρώντας σε πρώτη γραμμή τον πόλεμο με την πλευρά του Κόκκαλη. Βεβαίως, όπως φαίνεται δεν έχει και τους καλύτερους επικοινωνιολόγους, καθώς στην συνέντευξη αλά Μάρθα Βούρτση έπεσε σε ένα παιδαριώδες ή και εσκεμμένο λάθος.

Ο Μαρινάκης βλέπει συνεχώς μπροστά του το φάντασμα του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να έχει ισοπεδώσει σε όλα τα επίπεδα τον ισχυρό άνδρα του ΟΣΦΠ. Στην συνέντευξη του, ο Μαρινάκης είπε κάτι που δικαίως προκάλεσε ερωτηματικά. «. Είναι γνωστή η παραχώρηση του Θωμά Μητρόπουλου, τόσο στον κ. Μελισσανίδη όσο και νωρίτερα στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Θωμάς Μητρόπουλος και η παρέα του μας έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα τα τελευταία χρόνια και αυτό το πληρώσαμε. Δυστυχώς για αρκετούς ανθρώπους το χρήμα είναι βασιλιάς». Βεβαίως, με αυτή την δήλωση κάνει τους άπαντες σοφότερους. Διότι παραδέχτηκε πως τα πρωταθλήματα της παράγκας του Κόκκαλη, που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο ήταν αποτέλεσμα των παρασκηνιακών διεργασιών του Θωμά Μητρόπουλου. Μιλάμε για… σοκαριστική παραδοχή, που αποκαλύπτει και τις «ερυθρόλευκες» πρακτικές.

Από την άλλη, ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη αποκαλύπτει και τις «ερυθρόλευκες» χορηγίες του Μαρινάκη προς την Νέα Δημοκρατία, αλλά και τις πρακτικές του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ. Το συμπέρασμα είναι πως όσο μιλάνε οι δυο άντρες, τόσο και θα αποκαλύπτονται σκοτεινά γεγονότα με επίκεντρο τον Ολυμπιακό. Βρισκόμαστε στην αρχή ενός ανελέητου πολέμου, με τις δυο πλευρές, να εκτοξεύουν συνεχώς… αλήθειες, που φυσικά δικαιώνουν όλες τις υπόλοιπες ομάδες για τα όσα ισχυρίζονταν τα προηγούμενα χρόνια, με τα «ερυθρόλευκα πέτσινα» πρωταθλήματα.

Ο Ολυμπιακός… καταρρέει από μέσα και άπαντες περιμένουν την συνέχεια! Ακούγονται αλήθειες. 20 ετών. Από τους ίδιους. Καθίστε αναπαυτικά, τα… ξερνάνε μόνοι τους.

Ο Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Μια refuse to lose ΑΕΚ

Ο Θάνος Τσίμπος γράφει για το απίθανο χθεσινό παιχνίδι με το Ρέθυμνο και την refuse to lose νοοτροπία της ΑΕΚ