Το παλάτι που αρμόζει στη «Βασίλισσα»

Ο Ενωσίτης μεταφέρει όλο το σχέδιο του Αγγελόπουλου για το «κιτρινόμαυρο σπίτι»

Όταν έχεις γαλουχηθεί στις εξέδρες της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι απόλυτα εύλογο να θέτεις ως βασική προτεραιότητα τη δημιουργία του νέου «σπιτιού» της ΑΕΚ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, συμμετέχει ενεργά στο πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» και ετοιμάζεται να κάνει πραγματικότητα και το όνειρο του παλατιού που αρμόζει στη «Βασίλισσα». Αλλωστε, όπως λέει συνέχεια σε φίλους και συνεργάτες, η ΑΕΚ χρειάζεται το δικό της γήπεδο για να πατήσει πολύ γερά στα πόδια της.

Ο Μάκης ξέρει καλά, πως με το δικό της «σπίτι», η Ενωση μπορεί να αξιοποιήσει απόλυτα τη δυναμική που αρχίζει να εμφανίζει ξανά. Εκτιμά πως η δική της έδρα, θα δώσει στους Ενωσίτες τη δυνατότητα να αισθάνονται πως βρίσκονται στο σπίτι τους και όχι στο ψυχρό και αχανές ΟΑΚΑ, με «πράσινο» συγκάτοικο. Στο δικό του γήπεδο, ο καθένας θα έχει τον δικό του χώρο.

Κάπως έτσι προέκυψε πριν από λίγο καιρό το θέμα του ποδηλατοδρομίου. Πρόκειται για υπόθεση τριών μηνών, που χειρίζεται ο ίδιος ο Μάκης, μαζί με τον Χάρη Κουτά. Πρότυπο για τα σχέδια τους και το όνειρο που έχουν είναι το γήπεδο της ισραηλινής Χάποελ Ιερουσαλήμ. Μια από τις πιο εντυπωσιακές ευρωπαϊκές έδρες, που γίνεται καυτό για κάθε αντίπαλο με τρομερή ατμόσφαιρα. Παράλληλα, είναι ένα σύγχρονο στάδιο που προσφέρει στη διοίκηση τρόπους για να καλύψει τους χορηγούς της, με σουίτες και άλλα πολλά προνόμια.

Ο Αγγελόπουλος έχει έτοιμα τα πλάνα, καθώς δουλεύει με συνέπεια με αρχιτέκτονες και μηχανικούς εδώ και καιρό. Η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ δεν ήθελαν να βγει το θέμα, για να διατηρήσουν τη δυνατότητα του αιφνιδιασμού, αλλά μάλλον διέρρευσε από την ομοσπονδία της ποδηλασίας ή τη ΓΓΑ. Αυτό πάντως, ουδόλως επηρεάζει το «κιτρινόμαυρο» σχέδιο.

Στόχος του Αγγελόπουλος είναι η ΑΕΚ να μπει στο νέο υπερσύγχρονο σπίτι της, την περίοδο 2018-2019. Θα πρόκειται για ένα κουκλί με χωρητικότητα 9.000 θέσεων, που θα διαθέτει σταθερά παιδική και οικογενειακή εξέδρα. Αλλωστε, έχοντας το δικό της «σπίτι» η ΑΕΚ θα μπορεί να αναπτύξει ακόμα καλύτερα τα τμήματα υποδομής που εύλογα θα αποτελέσουν πόλο έλξης για κάθε πιτσιρικά.

Για να το πετύχει τον στόχο του, ο Μάκης Αγγελόπουλος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες. Ενδεχομένως, θα υπάρξει και συμφωνία για χρήση και κάποιων εκ των βοηθητικών χώρων που υπάρχουν μέσα στο συγκρότημα του ΟΑΚΑ.

Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Επανάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, σε θέση οδηγού η ΑΕΚ!

Ο Ενωσίτης έχει όλες τις λεπτομέρειες για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και δικαιώνουν απόλυτα τις επιλογές του Αγγελόπουλου