Το κόκκινο φασόλι και οι «φασουλάδες»!

Ο Ενωσίτης καταγράφει το ξεφτίλισμα της προπαγάνδας για τη δήθεν συνεννόηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να ξεφτιλιστεί μια ομάδα; Πόσος χρόνος απαιτείται για να δώσει άλλοθι ακόμα και στους χειρότερους δυνάστες που υπήρξαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Πόσος καιρός χρειάζεται για να καταλάβουν παράγοντες πως είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς; Νομίζω, πως η απάντηση για όλα είναι ο χρόνος που χρειάστηκε για να καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην υπόθεση της «Συμμορίας» και να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Μεγαλύτερο ξεφτίλισμα δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Την ώρα που επί μήνες στήνονταν επιμελώς από επικοινωνιακούς στρατούς το αφήγημα της δήθεν συνεννόησης ΑΕΚ – Ολυμπιακού, ήρθε ο Μελισσανίδης να του δώσει μια και να το στείλει από εκεί που ήρθε. Προσέξτε: το ζήτημα είναι εξόχως σοβαρό, καθώς δεν είναι πια μια ιστορία που διακινήθηκε μέσω αρθρογραφιών και ρεπορτάζ. Όταν ο νούμερο 2 μιας ομάδας, εκείνος που ουσιαστικά διοικεί, φτάνει να λέει δημόσια περί συνεννόησης και μια εβδομάδα μετά παίρνει τέτοια απάντηση, τότε τα υπόλοιπα σχόλια περιττεύουν.

Ο Μελισσανίδης είχε βγάλει πολλές ατάκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είπε ξανά για τον ψάλτη και τον άγιο, είπε για τις Φιλιππινέζες του συστήματος, για το σκρινάρισμα από την έδρα, αλλά άνοιξε νέους ορίζοντες με το περίφημο κόκκινο φασόλι. Ηδη, από το πρωί ξεκίνησε έρευνα για να φανεί από πού προκύπτει η αναφορά. Αυτοί που σίγουρα βρέθηκαν ήταν οι «φασουλάδες». Εκείνοι που λένε πολλά και βάλουν κατά πάντων. Μάλλον επειδή κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Ξέρετε, σε ποιους αναφερόμαστε. Σε εκείνους που κάνουν μυστικά ραντεβού σε μεγάλα ξενοδοχεία του αεροδρομίου. Σε εκείνους που συμμαχούν προκειμένου να εκλέξουν τον πρόεδρο της Λίγκας. Σε εκείνους που ψάχνουν πάντα αόρατους εχθρούς, σε εκείνους που δεν ξέρουν να τιμούν τις φιλίες τους. Ο καθένας πήρε την απάντηση που του αξίζει και το παραμύθι τελείωσε. Η προπαγάνδα κατέρρευσε με κρότο και τώρα πρέπει να ψάξουν για νέες ιστορίες.

Ο Ενωσίτης

 

 

Δείτε επίσης

Επανάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, σε θέση οδηγού η ΑΕΚ!

Ο Ενωσίτης έχει όλες τις λεπτομέρειες για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και δικαιώνουν απόλυτα τις επιλογές του Αγγελόπουλου